Vicki Gunvalson anak perempuan, Briana Culberson , dan suaminya, Ryan Culberson , telah kehilangan berat 107 paun di antara mereka berdua semasa mematuhi diet Keto. Di bawah, lihat foto sebelum dan selepas mereka yang luar biasa!

Pada Empat Julai, hanya empat bulan selepas mengesahkan mereka ada kehilangan gabungan 86 paun , bekas Suri Rumah Sebenar Orange County bintang berkongsi satu set gambar sebelum dan selepas yang menakjubkan semasa mereka meraikan percutian bersama bekas suami Vicki, Don Gunvalson .

“Selamat 4 Julai daripada keluarga saya kepada anda! Leret ke kanan dan lihat perbezaan setahun pada keto, turun 107 antara kita berdua!” Ryan menulis dalam kapsyen gambarnya pada 4 Julai, menambah hashtag #HappyBirthdayAmerica #KetoTransformation #ItsaLifestyleNotaDiet.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Ryan Culberson (@ryan_culberson)Beberapa minggu sebelum berkongsi berita penurunan berat badannya dan Briana sebanyak 107 paun, Ryan berkongsi foto keluarga pada hari lahirnya yang ke-35 di mana dia dan isterinya menunjukkan susuk tubuh mereka yang kurus ketika berada di bandar di North Carolina.

“35 tahun muda hari ini, dan tidak boleh lebih gembira meraikan bersama puak kecil saya! #oldman #itsoktoeatcarbstodayright,' tulisnya dalam kapsyen foto itu.

RHOC Briana Culberson dan Suami Ryan Menunjukkan Berat Badan Selepas Keto

RHOC Briana Culberson dan Suami Ryan Menunjukkan Berat Badan Mereka Selepas Keto

Briana dan Ryan muncul bersama ibunya pada beberapa musimSuri Rumah Sebenar Orange Countysebelum meninggalkan California Selatan sebagai ganti kehidupan yang lebih sederhana di pantai timur pada penghujung tahun 2017.

'Saya tidak pernah gembira di Orange County dan sentiasa mahu tinggal di tempat lain,' jelas Briana sebelum berpindah. “Saya dan Ryan membuat keputusan ini bersama-sama tetapi sayalah yang sebenarnya menolaknya sedikit lagi. Saya perlukan kehidupan yang sederhana untuk kesihatan saya. Saya mendapat pekerjaan yang menakjubkan, kami menemui rumah yang menakjubkan. Semuanya bagus!!! Orange County adalah keadaan huru-hara dan terlalu mahal. Bukan cara saya mahu menjalani hidup saya.'

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 tayangan perdana 6 Ogos jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Gambar: Instagram