Heather Dubrow dan suaminya, Dr Terry Dubrow , baru sahaja menjatuhkan $14 juta pada kondo terkenal di Los Angeles yang direka oleh robert cavalli .

Dengan bantuan Menjual Sunset broker barang Heather Rae El Moussa , yang sebelum ini Heather Young , yang berkata jualan itu adalah 'terbesar' beliau lagi, yang Suri Rumah Sebenar Orange County pasangan, yang juga memiliki a Rumah seluas 22,000 kaki persegi di Pantai Newport, menutup perjanjian di Cavalli Penthouse, bilik mandi dua bilik tidur, empat setengah setengah, kediaman seluas 5,254 kaki persegi di Century City.

“BARU TUTUP TAWARAN TERBESAR SAYA SEHINGGA KINI,” El Moussa mengisytiharkan di laman Instagramnya.

“Yang terbaik ialah apabila kawan yang hebat bertukar menjadi pelanggan yang hebat. Saya, [Heather Dubrow], dan [Dr. Terry Dubrow] mencari tempat selama kira-kira [tujuh] bulan dan kami melihat setiap bangunan antara Century City dan Hollywood Barat dan mereka jatuh cinta penthouse yang menakjubkan ini!! Ia adalah sebuah penthouse yang besar dengan pemandangan yang tidak terhalang- kami mengambil masa kira-kira [empat setengah] bulan untuk merundingkan perjanjian itu tetapi akhirnya menyelesaikan pada harga hebat yang kedua-dua pihak sangat gembira dengannya.”

Juga dengan siarannya, yang termasuk satu siri foto bahagian dalam kondo baharu Heather dan Terry, El Moussa menawarkan penerangan.

“Cavalli Penthouse adalah reka bentuk yang berani. Dengan pemandangan luas yang menghadap ke Lautan Pasifik, penthouse yang baru diubah suai ini mempamerkan kemasan dan perabot tersuai. Turun dari lif ke lobi peribadi anda sendiri. Bahagian dalamannya juga mempunyai susun atur yang fleksibel dengan dua bilik tidur besar dengan bilik mandi mewah, almari pakaian tersuai yang besar, sauna peribadi, dua teres peribadi tambahan dan pejabat berasingan dengan perpustakaan. The Century menampilkan concierge, keselamatan berpagar, kolam renang dan jakuzi dengan kabana persendirian, studio kecergasan, teater filem, pusat perniagaan dan tempat letak kenderaan valet,” tulisnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Heather Rae El Moussa (@heatherraeyoung)

Sejurus selepas jualan, Heather dan Terry berkongsi bahawa mereka sedang mencari pied-à-terre di bandar.

'Bagi kami, ini adalah masa untuk mengetahui kawasan yang kami mahu tinggal, bangunan mana yang kami suka,' kata Heather. Rumah Agam Global pada 11 Oktober. “Saya pada dasarnya melihat setiap bangunan di Los Angeles di setiap kawasan. Saya masuk ke dalam bangunan ini dan saya terpesona.”

Menurut Heather, ia adalah reka bentuk penthouse, yang siap dalam kira-kira dua tahun oleh Cavalli pada 2018, yang akhirnya menjualnya dan Terry.

'Di mana-mana sahaja anda melihat, ia adalah sesuatu yang istimewa,' kata Heather.

Antara ciri utama penthouse baharu Heather dan Terry ialah candelier kaca Murano tersuai, dinding onyx, pendiangan marmar buatan Sepanyol dan langsir buatan Itali.

Dan sementara ejen yang mewakili penjual berkata di Instagram bahawa penthouse itu dijual pada harga $17.9 juta (yang merupakan pengurangan daripada harga penyenaraian awal kediaman itu sebanyak $21 juta), penyenaraian rumah itu di Zillow menunjukkan bahawa semasa ia masuk ke status 'tertunda' pada 4 Oktober di bawah tanda harga $17.9 juta, ia dijual pada 11 Oktober dengan harga $14 juta.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Tomer Fridman | Hartanah (@tomer.fridman)

Suri Rumah Sebenar Orange County musim 17 sedang dalam pengeluaran dan dijangka mula disiarkan di Bravo pada awal 2023.