The Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Kelly Dodd akan didedahkan dengan teman lelaki barunya Brian Reagan !

Seminggu selepas bintang realiti Bravo itu mendedahkan dia telah dibuang , dia mengambil halaman Instagramnya untuk berkongsi foto dengannya pembedahan plastik beau, kerana dia mendedahkan bahawa mereka kini kembali bersama.

'Tiada lelaki misteri di sini yang sama seperti yang pernah berlaku sebentar tadi.. menunjukkan kepadanya tempat pijak ole saya di Scottsdale @drbreagan_plastic_surgeon .. ,' tulis Kelly, 43, pada 6 Januari di bawah gambar bersama Brian. Gambar di bawah.

Kelly Dodd Berkenalan dengan Teman Lelaki Barunya Brian Reagan

Kelly Dodd mendedahkan kepada umum dengan teman lelaki barunya Brian Reagan

Di ruangan komen, Kelly mengesahkan bahawa Brian memang lelaki yang didedahkannya telah membuangnya hanya seminggu lalu.'Saya fikir anda baru sahaja menyiarkan bahawa anda telah dibuang beberapa minggu lalu... adakah ini lelaki itu,' tanya seorang pengikut kepada Kelly.

“Ya…” balas Kelly. 'Dia tidak boleh menjauhkan diri.'

Bintang bersama Kelly Hakim Tamra turut menimpali, memberitahu Kelly dia tidak sabar untuk bertemu dengan kekasih barunya.

“Saya tidak sabar untuk bertemu dengannya. Kalian kelihatan comel bersama-sama,” tulis Tamra.

Kelly Dodd berkata dia kembali bersama dengan teman lelaki

Sejurus sebelum Tahun Baru, Kelly mengambil Cerita Instagramnya untuk mendedahkan dia baru sahaja dibuang oleh Brian.

“Saya dibuang malam tadi. Saya telah dibuang. Teman lelaki saya membuang saya,” kongsi Kelly. “Saya tidak pernah dibuang! Tak pernah hantu, tak pernah dibuang. Memalukan.”

Bagi Brian, dia seorang pakar bedah plastik berusia 54 tahun yang berjaya dan bapa kepada seorang anak lelaki berusia 8 tahun. Kelly, bagaimanapun, memastikan untuk menjelaskan bahawa walaupun Brian seorang doktor, dia BUKAN doktornya.

'Dia bukan doktor saya.. dia hanya lelaki saya,' tulis Kelly selepas salah seorang peminatnya tertanya-tanya sama ada Brian masih boleh melakukan prosedur ke atasnya. Tangkapan skrin pertukaran itu ada di bawah.

Kelly berkata teman lelaki baru bukan doktornya

Nampaknya segalanya bergerak pantas untuk Kelly dan Brian kerana dia juga membawanya makan malam untuk bertemu keluarganya pada hujung minggu.

https://www.instagram.com/p/BsRQNIVHtLa/

Hubungan baru Kelly datang hampir setahun selepas dia memuktamadkan perceraiannya daripada bekas suaminya Michael Dodd selepas 11 tahun perkahwinan mereka.

Telah dilaporkan bahawa rangkaian Bravo ingin mengembalikan Kelly musim hadapan RHOC , jadi mungkin ada kemungkinan penonton akan dapat melihat Brian dalam siri popular itu.

Kredit Foto: Sara De Boer/startraksphoto.com, Instagram

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR TENTANG HUBUNGAN BARU KELLY?