Mengikuti dia baru-baru ini pemfailan cerai , single baru Shannon Beador mempunyai kawan untuk bersandar Hakim Tamra !

The Suri Rumah Sebenar Orange County castmates berpesta bersama pada malam Ahad, merayakan Tahun Baru dengan satu sama lain dan orang tersayang mereka.

Shannon, 53, berkongsi foto di atas di Instagramnya dengan kapsyen: “Selamat Tahun Baru! ?? Terima kasih untuk kawan saya yang luar biasa @tamrajudge ! ?.”

Tamra, 50, berkongsi satu lagi imej Shannon (disiarkan di bawah) dengan kapsyen: “Ratu menemui mahkotanya? @shannonbeador. #FYD”.

https://www.instagram.com/p/BdZkZGsl4xJ/'instagram-media' data-instgrm-captioned data-instgrm-version='13'>Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Shannon Storms Beador (@shannonbeador)

O.C mereka. castmate Vicki Gunvalson tidak berada di sana untuk meraikan mereka tetapi jangan risau kerana nampaknya semuanya masih berjalan lancar dengan wanita selepas mereka baru-baru ini pendamaian .

PERBELANJAAN BULANAN SHANNON BEADOR TERMASUK $10,000 SEBULAN UNTUK PEMBERSIHAN!

Vicki berkongsi imej dirinya meraikan NYE bersama teman lelakinya Steve Lodge dan seorang rakan, dan Shannon menyukai gambar itu manakala Tamra meluangkan masa untuk mengulas mengenainya dengan memberitahu Vicki, 'Kamu kelihatan comel.' Tangkapan skrin itu ada di bawah -

Vicki NYE Post

Mesti kata saya agak terpegun, perdamaian ini nampaknya kekal! Sedap tengok.

BERITAHU KAMI – FIKIR TERKINI BERSAMA THE OC LADIES?