Vicki Gunvalson mungkin sedih tentang anak perempuan Briana Culberson baru-baru ini berpindah dan merindui cucunya, tetapi dia ada berita baik untuk menggembirakannya hari ini!

Lihat Suri Rumah Sebenar Orange County star baru sahaja menjual rumah OC yang dibelinya untuk Briana dua tahun lalu dan dia mendapat keuntungan yang agak besar!

mengikut Letupan , Vicki baru sahaja menjual rumah itu pada harga $969,000 selepas pertama kali menyenaraikannya pada harga $989,000 pada bulan September. Dia terpaksa menurunkan harga sedikit tetapi rumah itu dijual pada 17 November.

Vicky juga memperoleh keuntungan luar biasa sebanyak $170,000 apabila dia membayar $799,000 untuk rumah itu pada Januari 2016. Tidak teruk sama sekali! Bagaimanapun keuntungan sebenar tidak diketahui kerana Vicki dan Briana melakukan beberapa pengubahsuaian di rumah 4 bilik tidur, 3.5 bilik air, 2,500 kaki persegi yang terletak di Ladera Ranch. Anda boleh melihat lebih banyak foto rumah di bawah.

Ini berlaku beberapa minggu selepas Briana dan suaminya Ryan Culberson mendedahkan mereka bergerak ke dekat Raleigh, North Carolina bersama dua anak mereka.Apabila peminat bertanya kepada Briana mengapa dia berpindah, dia menjelaskan bahawa dia tidak merasakan OC adalah tempat yang sesuai untuk keluarganya.

“Kami mahu mencubanya selepas Ryan bersara untuk melihat sama ada kami akan gembira. Sepanjang tahun lepas ini saya benar-benar tidak berpuas hati tinggal di sini. Saya sentiasa berhubung lebih banyak dengan akar Midwest saya dan saya tidak pernah benar-benar merasakan secara langsung saya sesuai di Orange County. Ini gaya ibu saya tetapi bukan gaya saya,” kata Briana.

Ryan juga menyatakan ketika itu, 'Bergerak kembali ke negeri asal saya di NC dalam masa dua minggu untuk menjalani kehidupan yang lebih mudah tanpa tekanan. Kami sangat teruja untuk pengembaraan seterusnya ini dan apa yang akan datang pada masa hadapan!” Dia menambah bahawa tinggal di OC hanya 'tidak bekerja.'

Berita baiknya ialah Ryan dan Briana kelihatan gembira di rumah baharu North Carolina mereka seperti baru-baru ini dikongsi gambar-gambarnya.

GAMBAR RUMAH YANG DIJUAL VICKI ADA DI BAWAH!

Kredit Foto: Redfin