Sebagai Shannon Beador menyesuaikan diri dengan kehidupan sebagai a ibu tunggal daripada tiga remaja, suaminya dilaporkan kembali dalam permainan temu janji. Menurut laporan baru, 53 tahun David Beador didakwa terlibat dalam percintaan baru dengan seorang wanita berambut perang berusia 34 tahun dan tidak menyembunyikan apa-apa di Instagram.

Pada 12 Februari, laporan baru mendedahkan identiti teman wanita yang dikhabarkan Beador, mendedahkannya yang dahulu Suri Rumah Sebenar Orange County Bintang baru-baru ini bercumbu dengan wanita itu di ruangan komen laman Instagramnya selepas dia menyiarkan foto mereka berdua. Seperti yang didedahkan oleh outlet itu, Beador dipercayai begitu berkencan dengan beberapa wanita apabila dia berpisah dengan Shannon pada musim luruh lalu tetapi hari ini, dia nampaknya hanya mempunyai satu mata.

Di Instagram, David telah berbual dengan teman wanita barunya yang dikatakan, Lesley Cook , secara tetap dan bulan lepas, dia menyiarkan foto mereka di Las Vegas. Dalam gambar itu, pasangan yang dilaporkan kelihatan agak selesa ketika mereka bergambar sambil berpegangan tangan.

david beador teman wanita baru lesley masak

David Beador Dengan Teman Wanita Barunya Lesley Cook

Mengikut Radar Dalam Talian laporan, Lesley ialah seorang penulis blog DIY dan orang asli Orange County yang mempunyai dua anak kecil daripada hubungan terdahulu.Beador dilaporkan telah berpacaran dengan Lesley sejak akhir tahun lalu selepas itu perpecahannya daripada Shannon dan pada Malam Tahun Baru, dia menyiarkan komen berani selepas dia berkongsi foto dirinya memakai gaun putih dan but paras peha.

'Nampak baik. Ada yang bertuah malam ini!” dia menulis.

Isteri David yang berpisah, Shannon, 53, mengumumkan perpisahan mereka pada akhir Oktober tahun lalu dan memfailkan perceraian dua bulan kemudian.

'Sungguh menyayat hati saya dan anak-anak perempuan saya bahawa ini adalah jalan yang perlu dilalui tetapi itulah satu-satunya cara,' kata Shannon. pada masa perpecahan mereka . “Saya berasa keseorangan dalam perkahwinan saya. Anda boleh melakukan apa yang anda boleh untuk memastikan keluarga anda bersama, tetapi anda perlu mengadakan parti dengan rela hati. Anda memerlukan dua orang untuk membuat perkahwinan berjaya, dan itu tidak berlaku dalam hubungan kami.'

Anda boleh melihat lebih banyak foto Lesley di bawah!

lesley masak

Satu lagi foto Lesley Cook

https://www.instagram.com/p/BaxDfHKAd2t/?taken-by=lovinglifeinnewport

Kredit Gambar: Instagram

BERITAHU KAMI – FIKIR TENTANG DAVID MEMPUNYAI TEMAN YANG LEBIH MUDA?