Lee Anne Locken secara rasminya sudah berkahwin!

Pada 27 April, Suri Rumah Sebenar Dallas bintang berkahwin dengannya lama cinta Emberlin yang kaya , hampir tiga tahun selepas mereka bertunang di sebuah karnival pada tahun 2016.

LeeAnne, 51, dan Rich, 54, mengikat tali pertunangan di Gereja Cathedral of Hope di Dallas, Texas di hadapan keluarga dan rakan mereka.

Beberapa jam sebelum berkahwin, LeeAnne tidak dapat menahan kegembiraannya tentang hari besarnya. “Selamat HARI PERKAHWINAN .. .. Hari ini saya berkahwin dengan #sahabat dan #jodoh saya,” dia dikongsi pada Sabtu.

Bagi kek perkahwinan LeeAnne, ia agak besar, berukuran 12 kaki tinggi, dengan inisial pasangan itu dipaparkan padanya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Bravo Snark Side (@bravosnarkside)

Menurut laporan daripada Kami Mingguan , pelakon bersama LeeAnne Cary Deuber dan Cameron Westcott menghadiri majlis perkahwinan, manakala D'Andra Simmons dan Brandi Redmond tidak hadir. Gambar dari rancangan media sosial Stephanie Holman turut hadir.

Ketiadaan D'Andra dan Brandi bukanlah sesuatu yang mengejutkan seperti LeeAnne bertelagah dengan kedua-dua wanita musim lalu. Walaupun D'Andra tidak menghadiri majlis perkahwinan itu, dia telah berkongsi foto dirinya yang agak ingin tahu memakai cincin 'Queen Bee' di laman Instagramnya semalam.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh D'Andra Simmons (@dandrasimmons)

Di bawah adalah lebih banyak foto dari perkahwinan LeeAnne, yang menunjukkan dia menukar pakaian gaya jumpsuit untuk majlis resepsinya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Arthur Warnock (@oneofthelesserones)

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Zach Hess (@zphess)

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Matt Swinney (@mattswinney_fashionby)

Menjelang majlis perkahwinan, Kameron turut mengadakan majlis mandi pengantin yang hebat untuk LeeAnne. Gambar dari acara itu ada di bawah.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh ???? KAMERON WESTCOTT ???? (@kameronwestcott)

Ini adalah perkahwinan pertama LeeAnne dan perkahwinan ketiga untuk Rich, yang mempunyai seorang anak perempuan dewasa daripada hubungan sebelumnya.

Musim keempat RHOD kini sedang menjalani penggambaran dan dijangka disiarkan di Bravo akhir tahun ini.

Kredit Foto: F. Sadou/AdMedia/ZUMA Wire/Alamy