Dr Nicole Martin dan tunangnya, Anthony Lopez , meraikan pertunangan mereka pada hujung minggu dengan bash over-the-top di Bangunan Bersejarah Alfred I. duPont di Miami yang dihadiri oleh beberapa Suri Rumah Sebenar Miami rakan pelakon.

Dalam video dan gambar yang dikongsi di Instagram, Nicole dan Anthony, yang telah disahkan pertunangan mereka di RHOMperjumpaan musim keempat , dilihat menari sepanjang malam bersama rakan-rakan mereka kerana Nicole turut bergambar untuk beberapa gambar dengan orang-orang seperti Guerdy Abraira dan Kiki Barth .

'Malam semalam,Suri Rumah Sebenar Miamimenghadiri majlis pertunangan Dr. Nicole Martin dan Anthony Lopez! Saya pasti acara itu dirakamkan!” anRHOMhalaman peminat menulis di Instagram, bersama dengan tayangan slaid foto dan video yang diambil pada acara itu.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh The Real Housewives of Miami 🦩 (@rhom.peacock)RHOM Dr. Nicole Martin dan Anthony Lopez di Majlis Pertunangan Mereka RHOM Dr. Nicole Martin dan Anthony Lopez Dance di Majlis Pertunangan

Guerdy menghadiri acara itu bersama suaminya, Russell Abraira , dan semasa dia tidak kelihatan dalam foto, Lisa Hochstein , yang berada di tengah-tengah a perpecahan yang sangat tidak kemas daripada suami yang berjauhan Lenny Hochstein , berkongsi klip video hiasan parti.

“Cinta membuatkan kami melakukannya,” baca papan tanda neon pada kereta klasik yang dipenuhi belon.

RHOM Guerdy Abraira dan Suami Menghadiri Majlis Pertunangan Dr Nicole Martin

Walaupun Nicole memakai gaun perak yang menakjubkan dan rantai leher penyataan yang besar untuk kebanyakan acara itu, dia juga dilihat dalam gaun tanpa tali putih polos dengan lengan yang terpisah, yang dipadankannya dengan perhiasan yang kurang dramatik.RHOM Marysol Patton dan Julie Lemigova Menghadiri Majlis pertunangan Dr. Nicole Martin

Marysol dan Julie berkongsi video mereka sendiri di Instagram. Dan dalam kapsyen cerita Julie, dia menulis, 'Ia akan menjadi malam yang sangat istimewa.'

Marysol dan Nicole bertelagah sesama sendiri melalui musim keempat tetapi nampaknya berada di tempat yang baik hari ini.

Lihat beberapa lagi tayangan slaid foto daripada acara Nicole dan Anthony di bawah.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh BRAVO VS EVERYBODY (@bravovseverybody)

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Dr. Nicole Martin Fans (@drnicolemartin_fans)

Suri Rumah Sebenar Miamimusim kelima dijangka memulakan penstriman di Peacock pada hujung tahun ini.