Kredit: BauerGriffin/INSTARimages

Melissa Gorga dan suaminya, Joe Gorga , terharu ke rumah baru mereka pada hari Jumaat.

Lebih setahun selepas Melissa memberitahu peminat dan pengikutnya dia dan Joe telah memulakan a projek ubah suai rumah selepas menjual bekas rumah agam mereka di Montville, New Jersey untuk $2.5 juta pada Disember 2020, yang Suri Rumah Sebenar New Jersey ahli pelakon pergi ke halaman Instagramnya untuk bercakap tentang 'permulaan baharu.'

“Permulaan baharu! Semuanya berlaku. Ia akhirnya hari yang bergerak,” dedah Melissa pada 18 November, bersama dengan tayangan slaid foto. “Anda tahu saya seorang yang profesional dalam bergerak dan saya tidak pernah bergerak tanpa [Roadway Moving] betul-betul lelaki yang sama memindahkan saya yang memindahkan saya ke sewa saya! Saya suka berapa lama mereka semua telah bekerja di sana dan betapa hebatnya semua pekerja mereka!! Doakan kami berjaya! Tidak sabar untuk menunjukkan lebih banyak rumah kepada anda!!”

Dalam catatannya, Melissa menyertakan fotonya anak perempuan berumur 17 tahun , Antonia Gorga , bergambar di samping timbunan besar kotak kadbod yang dibungkus.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Melissa Gorga (@melissagorga)

Siaran Melissa juga termasuk imej dirinya yang duduk di atas timbunan kotaknya sendiri.

RHONJ Melissa Gorga Bersedia Berpindah Ke Rumah Baharu

Dalam catatan lain yang dikongsi di Instagram,Semua Tentang Suri Rumah Sebenartermasuk imej bahagian luar rumah besar Gorga, yang telah dihiasi untuk cuti dengan lampu pada kedua-dua rumah dan pokok di sekelilingnya.

“Lihat dahulu rumah baharu Melissa dan Joe Gorga. [RHONJ] pasangan berpindah ke rumah mereka hari ini,” tulis halaman peminat dalam kapsyen siaran mereka.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh All About The Real Housewives (@allabouttrh)

Selepas menjual peminat tuan rumah telah melihat selama 10 musim yang laluRHONJ, Melissa dan Joe membayar $950,000 untuk sebuah rumah di komuniti West Gate Urban Farms di New Jersey. Dan, pada masa yang sama, mereka dilaporkan mengambil pinjaman $500,000 untuk projek pengubahsuaian mereka, yang bermaksud bahawa apabila semuanya dikatakan dan dilakukan, mereka telah membelanjakan sejumlah $1.44 juta.

Walaupun Joe mengubah suai rumah untuk hidup, dia dan Melissa dituduhmengalami masalah kewanganpada masa harta Montville mereka dijual.

'Saya dan Joe melakukan ini untuk hidup,' katanya sebagai jawapan. 'Kami membeli rumah yang mungkin dilihat orang lain dan berkata, 'Ini adalah tempat pembuangan sampah. Saya tidak akan pernah membeli itu.’ Kami cukup banyak menjatuhkan mereka, dan kemudian kami membina sesuatu yang lebih bagus. Jadi apabila orang berkata, ‘Mereka menjual segala-galanya, mereka bangkrut!’ Saya seperti, ‘Apa yang salah dengan semua orang?’ Mengapa kita tidak cuba untuk bergerak ke atas sebenarnya?”

Dan, dalam beberapa bulan selepas itu, Melissa telah berkongsi secara tetap kemas kini foto dan video dengan peminat dan pengikut Instagramnya, memberikan penontonnya melihat kedua-dua luaran dan bahagian dalam harta baharu dia dan Joe.

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 13 dijangka mula disiarkan di Bravo pada awal 2023.