Kredit: Marion Curtis/StarPix untuk Sony/Tristar Pictures/Startraksphoto.com/Cover Images

Melissa Gorga dan suaminya, Joe Gorga , memulakan apengubahsuaian besar-besaranselepas membeli a Harta $950,000 di Franklin Lakes, New Jersey, pada Jun 2021. Dan kini, selepas menyiapkan projek dan bergerak ke dalam harta itu bulan lepas, mereka mempamerkannya di Instagram.

Dua tahun selepas memunggah rumah agam mereka sebelum ini untuk $2.5 juta , yang Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang membawa peminat masuk ke dalam pejabat rumah baharu mereka dengan Melissa bergambar di atas mejanya untuk bergambar dan Joe mempamerkan video sebelum dan selepas ruang moden yang dihias dengan menakjubkan.

“Masuk ke pejabat saya,” tulis Melissa dalam kapsyen tayangan slaid 18 Disember, yang memaparkan imejnya bergambar di atas meja putih dan emasnya dengan candelier berkilauan tergantung di atasnya dan dua kerusi gelap di setiap sisi.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Melissa Gorga (@melissagorga)



Dan pada Kisah Instagram jurugambarnya, gambar di sebalik tabir dikongsi.

RHONJ Melissa Gorga Penggambaran Pejabat Di Sebalik Tabir

Sementara itu, di halaman Joe, dia berkongsi video transformasi itu.

'Ia adalah satu proses,' dia berkongsi, bersama-sama dengan hashtags untuk 'reka bentuk rumah' dan 'pejabat rumah.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Joe Gorga (@joeygorga)

RHONJ Joe Gorga Kongsi Sebelum Foto Pejabat Dalam Negeri

Selepas memberi pandangan kepada pengikutnya di dalam pengubahsuaian pejabat, yang termasuk pemasangan reka bentuk siling yang rumit, rak terbina dalam dan bidai kayu, Joe menunjukkan rupa ruang itu hari ini.

RHONJ Joe Gorga Selepas Gambar Pejabat

Pejabat itu berwarna putih sepenuhnya, termasuk siling dan raknya.

Dia juga mempamerkan rupanya dari pejabat, memandang ke arahnya dan Ruang legar dua tingkat Melissa , yang mempunyai tangga melengkung yang menakjubkan.

Pejabat Gorga dipisahkan dari ruang legar mereka dengan panel kaca.

SebagaiRHONJpeminat mungkin pernah melihat, kakak ipar Melissa, Teresa Giudice , masuk ke dalam tindakan berkongsi rumah pada penghujung minggu lepas kerana dia membawa penonton dalam taliannya sendiri dalam dirinya dan Luis Ruelas ' dapur, yang dirasai oleh peminat kelihatan sama sekali iaitu Melissa dan Joe.

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 13 dijangka ditayangkan perdana di Bravo pada awal tahun 2023.