Teresa Giudice nampaknya melompat senapang ketika datang ke berpindah dari perkahwinannya kepada suami Joe Hakim .

Tengah berpusing khabar angin tentang perceraian masa depan , yang Suri Rumah Sebenar New Jersey star, yang berkongsi empat anak perempuan dengan suaminya yang kini dipenjarakan, telah melangkah keluar di Miami dengan seorang lelaki baharu yang dikhabarkan, yang telah dianggap sebagai 'mainan budak lelaki' berusia 26 tahun.

Pada 20 Februari, Radar Dalam Talian berkongsi beberapa siri gambar pasangan baru yang berpotensi, yang dilaporkan memaparkan Teresa berpegangan tangan dengan ahli perniagaan dari New Jersey bernama Blake Schreck . Dalam imej lain, Blake dilihat dengan tangannya diletakkan di atas punggung bawah Teresa sambil memegang tangannya di pinggangnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh RadarOnline (@radaronline)Menurut laporan itu, imej Teresa dan Blake 'semakin lincah' diambil pada hari Sabtu, 16 Februari di Coral Gables Country Club selepas acara amal Paws 4 You dan menampilkan Teresa dalam gaun hitam yang menakjubkan.

Blake Schreck

Foto Blake Schreck, yang dikatakan teman lelaki Teresa Giudice

Teresa dan Blake, yang tinggal di sebuah bandar berhampiran dengan tempat tinggal bintang realiti dan anak-anaknya, tinggal di tempat itu sehingga jam 11:30 malam. Kemudian, mereka mengembara bersama beberapa rakan ke Hotel SLS LUX dan tinggal di tempat itu selama 30 minit sebelum kembali ke kondo sewa Teresa di Uber.

'Mereka benar-benar melihat antara satu sama lain,' seorang saksi mendedahkan tentang persiaran mereka.

Kedai itu terus mendakwa Teresa juga ditangkap bersama Blake pada Malam Tahun Baru di Miami. Seperti yang mungkin diingati oleh peminat, dia dituduh 'menggoda secara agresif dan mengejar seorang lelaki berusia awal 20-an,' menurut Us Weekly, ketika dia berdering pada Tahun Baru di Big Pink.

'Teresa meletakkan tangannya di kakinya,' kata orang dalam pada masa itu. 'Pada satu ketika, kedua-dua tangan mereka dijalin, dan kemudian lelaki itu menggosok kakinya dengan cara yang romantik.'

Ketika Teresa berseronok di Miami, suaminya Joe dikurung di Institusi Pemasyarakatan Persekutuan di Allenwood, Pennsylvania, di mana dia akan kekal sehingga dibebaskan dan pengusiran terkedah bulan depan.

Pada bulan Januari, Teresa dilaporkan mendedahkan rancangan untuk menceraikan suaminya semasa menghadiriSuri Rumah Sebenar New Jerseyperjumpaan semula. Tidak lama kemudian, khabar angin mula berkisar mengenai a spinoff ibu tunggal yang berpotensi .

Bahagian pertama daripada RHONJperjumpaan semula bersiaran malam ini jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Vince Flores/ INSTARimages.com

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERKEJUT DENGAN BERITA DAN FOTO INI?