Kredit: Charles Sykes/Bravo

Teresa Giudice mengambil halaman Instagramnya pada hari Khamis untuk memberi peminat melihat di dalam rumah agam bernilai $3.3 juta dia dan suaminya, Luis Ruelas , dibeli pada Februari 2021 , kira-kira satu setengah tahun sebelum mereka perkahwinan Ogos 2022 .

Pada tumit a siri video dikongsi oleh Melissa Gorga dan Joe Gorga , salah satunya menampilkan kawasan dapur rumah mereka sendiri, iaitu Suri Rumah Sebenar New Jersey star berkongsi video dengan pereka bentuk Jessica Fratantoni di mana 'dapur yang sesuai untuk [raja] & [ratu]' telah diserlahkan.

Membawa penonton Instagramnya ke dalam dirinya dan Luis Rumah agam seluas 7,728 kaki persegi di Montville, New Jersey (hanya tiga pintu ke bawah dari Rumah $2.5 juta tempat Melissa dan Joe pernah tinggal), Teresa mempamerkan dapurnya yang terang, yang menampilkan kabinet ringan, perkakasan emas dan meja atas marmar.

Selain percikan belakang putih yang menakjubkan, dapur Teresa dilengkapi dengan singki ladang dengan pili emas dan hiasan hitam di sekeliling tingkap.

Dapur RHONJ Teresa Giudice Dengan Aksen Emas dan Kemasan HitamCiri-ciri hitam dan emas terus ke dapur, di mana tudung gergasi bermegah trim emas.

RHONJ Teresa Giudice Tudung Dapur Hitam dan Emas

Pulau besar Teresa juga mempunyai singki ladang yang lebih kecil dengan paip emas.

Di bahagian bertentangan bilik itu, kabinet bercermin yang besar, gelap dan bercermin dapat dilihat di samping kabinet kaca dengan reka bentuk emas.

RHONJ Teresa Giudice Kabinet Cermin Gelap di Dapur

Berikutan perkongsian video tersebut, Muka surat Enam melaporkan bahawa sebilangan pengikut Teresa melihat persamaan antara dapur Teresa dan dapur Melissa dan Joe.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Jessica Fratantoni (@jfrattt)

“Bukankah ini dapur Melissa dan Joe? Jika tidak, ia kelihatan sama,” tulis seorang dalam komen yang nampaknya telah dipadamkan.

'Ia cantik, tetapi pernahkah anda melihat Melissa?!?!' tanya yang lain.

Sementara itu, orang ketiga mencadangkan bahawa mungkin Melissa yang menyalin dapur Teresa, berkata, 'Omg, jadi Melissa menyalin dapur awak?! Oh Tuhan!'

Video Teresa telah dikongsi hanya di bawah dua minggu selepas Melissa membuka halaman Instagramnya sendiri untuk menunjukkan dirinya dan Joe. dapur yang baru dibina .

'Kami suka menghiburkan ... Ruang dapur diutamakan,' katanya kepada pengikutnya pada 4 Disember, bersama-sama dengan video di bawah.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Melissa Gorga (@melissagorga)

Seperti yang dapat dilihat oleh peminat, kedua-dua dapur itu mempunyai kabinet ringan, pulau besar serta aksen dan perkakasan emas.

Walaupun Teresa mendakwa dia tidak merancang untuk berpindah ke rumah tujuh bilik tidur ketika dia dan Luis mula-mula membelinya, pasangan itu akhirnya terkongkong pada bulan Oktober tahun itu. Dan lewat bulan itu, Luis meminta Teresa untuk berkahwin dia semasa percutian dengan Utusan saya dan suaminya, Dave Cantin , di Greece.

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 13 akan ditayangkan di Bravo pada awal tahun depan.