Melissa Gorga sedang mempamerkan rumah barunya dalam satu siri video yang dikongsi ke laman Instagramnya.

Selepas Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang dan keluarganya, termasuk suaminya Joe Gorga , anak perempuan Antonia Gorga , dan anak lelaki Gino Gorga dan Joey Gorga , berpindah ke rumah besar itu pada akhir minggu lalu, Melissa memberi peminat dan pengikutnya melihat dengan lebih dekat kedua-dua bahagian luar rumah dan ruang legar dua tingkatnya.

“Yang saya mahukan… Sentiasa mahukan rumah bata putih yang bergaya. Kami suka apa yang kami lakukan… Bekerja keras bermain bersungguh-sungguh. Tidak sabar untuk menunjukkan kepada anda ke dalam,” usik Melissa pada 20 November, bersama dengan tayangan slaid foto dia dan Joe. pengubahsuaian terkini , yang mereka beli Jun lalu untuk $950,000 .

Bahagian Luar Rumah Baharu RHONJ Melissa dan Joe Gorga

Rumah Melissa dan Joe mempunyai dua pintu hitam yang besar di hadapan hartanah.

RHONJ Melissa Gorga di Pintu Depan Rumah Baharu

RHONJ Melissa Gorga Berjalan Ke Rumah Baharu

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Melissa Gorga (@melissagorga)

Melissa juga berkongsi pandangan pada dia dan garaj dua kereta berasingan Joe.

RHONJ Melissa dan Garaj Rumah Baharu Joe Gorga

Beberapa hari kemudian, Melissa membawa penonton dalam taliannya ke dalam rumah baharunya dan Joe, berkongsi satu lagi tayangan slaid video yang menampilkan ruang legar dua tingkat mereka.

“Reka bentuk ruang legar… Semuanya mengenai keanggunan ringkas kali ini,” jelasnya pada 23 November. “Reka bentuk siling sangat ringkas namun begitu penting. [Pencahayaan Jalan] dengan candelier glam ini… [Fuda Tile and Marble] dengan lantai marmar berkilauan paling cantik… [Element Flooring] dengan lantai kayu... Terima kasih [House of Style] kerana membantu dalam perjalanan ini.”

Dalam satu imej, tiga lekapan lampu hitam yang rumit kelihatan tergantung dari siling dulang .

Siling Legar RHONJ Melissa Gorga di Rumah Baharu

Imej lain memberi peminat melihat dengan lebih dekat pada lekapan lampu, yang menampilkan cincin rhinestones.

Lampu Foyer Rumah Baharu RHONJ Melissa Gorga

Ruang Legar Dua Cerita Rumah Baharu RHONJ Melissa Gorga

Untuk lebih banyak ruang legar Melissa dan Joe, lihat klip di bawah.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Melissa Gorga (@melissagorga)

Jumaat lalu, ketika dia berkongsi gambar dia dan Antonia bergambar dengan timbunan kotak, Melissa bercakap tentang 'permulaan baru' di rumah barunya.

“Permulaan baharu! Semuanya berlaku. Ia akhirnya bergerak hari, 'tulisnya. “Anda tahu saya seorang yang profesional dalam bergerak dan saya tidak pernah bergerak tanpa [Roadway Moving] betul-betul lelaki yang sama memindahkan saya yang memindahkan saya ke sewa saya! Saya suka berapa lama mereka semua telah bekerja di sana dan betapa hebatnya semua pekerja mereka!! Doakan kami berjaya! Tidak sabar untuk menunjukkan lebih banyak rumah kepada anda!!”

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 13 dijangka tayangan perdana di Bravo pada awal tahun 2023.