Berpindah Hakim Tamra ! Terdapat suri rumah bina badan baru di bandar!

Ya, gambar di atas adalah Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang Teresa Giudice mempamerkan badannya yang sangat cergas semasa pertandingan bina badan pada hujung minggu.

Ibu kepada empat anak berusia 46 tahun itu digambarkan di atas mempamerkan perut, lengan dan kakinya yang kencang di hadapan hakim semasa Kejohanan Bina Badan Jersey Selatan NPC yang berlangsung pada hari Sabtu, 9 Jun.

Teresa menyarungkan bikini ungu berkilauan, yang tidak kurang dalam bahagian bergemerlapan, untuk pertandingan baju renang untuk mempamerkan semua kerja kerasnya. Dia telah menghabiskan beberapa bulan terakhir berlatih tanpa henti sebagai persediaan untuk acara besar itu.

Pertandingan Bina Badan Bikini Teresa Giudice

Teresa Giudice memakai bikini semasa pertandingan bina badanSelain bikininya, Teresa juga memakai kasut tumit jernih, dan perhiasan berlian yang termasuk anting-anting candelier.

Benamkan daripada Getty Images

Sumber memberitahu Muka surat Enam bahawa Teresa 'telah berlatih sejak Disember lima atau enam kali seminggu,' dan bahawa dia 'secara drastik' mengubah dietnya.

Benamkan daripada Getty Images

Jadi, bagaimana dia bertanding dalam pertandingan itu? '[Dia] mahu mencabar dirinya secara fizikal dan sangat gembira dengan prestasinya, mendapat tempat ke-3 daripada 8,' kata sumber itu.

Ahli keluarga Teresa, abang Joe Gorga dan kakak ipar Melissa Gorga , berada di tangan untuk menyokongnya!

Benamkan daripada Getty Images

Rakan pelakon Teresa Dolores Catania turut berada di majlis itu bersama bekas suaminya Frank Catania untuk menyokong Teresa dan anaknya Frank Catania Jr. , yang menyertai peraduan itu juga.

Benamkan daripada Getty Images

Benamkan daripada Getty Images

Apabila bercakap mengenai pertandingan akan datang, Teresa dilaporkan sedang berehat buat masa ini.

'[Dia] telah memberitahu rakan-rakan dia akan mempertimbangkan untuk bersaing pada masa hadapan, tetapi buat masa ini, tiada rancangan untuk berbuat demikian,' tambah orang dalam.

Benamkan daripada Getty Images

Adalah selamat untuk menganggap ini akan dipaparkan pada musim akan datang daripada RHONJ iaitu sedang menjalani penggambaran .

Kredit Foto: Dave Kotinsky/Getty Images