Pengebumian untuk Bobby Zarin telah diadakan pada hari Isnin (15 Januari) di Manhattan, New York dua hari selepas dia sedih meninggal dunia pada usia 71 tahun selepas pertempuran dengan kanser.

Jill Zarin mengadakan kebaktian di Riverside Memorial Chapel, dan yang hadir adalah ramai bekas Jill Suri Rumah Sejati New York City castmates termasuk Bethenny Frankel , Sonja Morgan dan Kelly Bensimon . Dorinda Medley dan RHONJ debu Danielle turut hadir.

Ramai yang tertanya-tanya sama ada Bethenny akan hadir kerana perseteruannya dengan bekas rakan Jill telah didokumenkan dengan baik. Berita baiknya ialah Bethenny bukan sahaja hadir tetapi turut berkongsi pelukan umum dengan Jill. Foto-foto itu ada di bawah.

bethenny frankel dan jill zarin di pengebumian bobby zarin

Bethenny Frankel dan Bobby Zarin berbual di pengebumian Bobby Zarin. Kredit Foto: GC Images

bethenny frankel dan jill zarin 2018

Bethenny Frankel dan Bobby Zarin berpelukan di pengebumian Bobby Zarin. Kredit Foto: GC ImagesJill, 54, dilaporkan menjemput Bethenny, 47, ke pengebumian. Dan sumber memberitahu Muka surat Enam bahawa Bethenny, yang sedang bercuti di Aspen apabila Bobby meninggal dunia, segera menyewa jet peribadi kembali ke New York supaya dia boleh berada di sana untuk memberi penghormatan kepada Bobby. Dia tiba sebelum majlis bermula.

Tidak hadir adalah luann delesseps yang boleh dikatakan orang yang paling rapat dengan Jill daripada semua suri rumah RHONY sekarang. Walau bagaimanapun, Luann mempunyai alasan kukuh kerana dia mengumumkan dua minggu lalu bahawa dia menuju ke pemulihan . Dia bagaimanapun memberikan penghormatan manis kepada Bobby di media sosialnya.

Luann berkongsi foto dengan Bobby dengan kapsyen: 'Cinta dan doa saya bersama awak @mrsjillzarin Bobby tidak akan pernah dilupakan ??Manusia yang paling mesra dan penyayang dengan hati yang besar yang berdegup hanya untuk awak Jill.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Luann de Lesseps (@countessluann)

Jill juga menulis penghormatan yang indah kepada arwah suaminya yang sebahagiannya berbunyi, “Rehat Dalam Damai sayangku. Kata-kata tidak dapat mengungkapkan lubang di hati saya. ”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Jill Zarin (@mrsjillzarin)

Kamera Bravo dilaporkan tersedia untuk merakam peringatan itu jadi kemungkinan sebahagian daripada ini akan dipaparkan pada musim berikutnya RHONY. RIP Bobby.

Kredit Foto: Bravo TV, GC Images.