The Suri Rumah Sebenar Potomac bintang Ashley Darby meraikan mandi bayinya hujung minggu ini, sebagaimana dia sedang menjangkakan anak pertamanya bersama suami Michael Darby .

Bintang realiti berusia 31 tahun, yang baru-baru ini mengumumkan bahawa dia mengharapkan bayi lelaki , akan tiba pada bulan Julai.

Dan walaupun drama yang berterusan bersama beberapa bintang RHOP, Ashley telah disertai oleh kebanyakan wanita untuk meraikan bayinya pada hari Sabtu, 8 Jun.

Monique Samuels membawa ke laman Instagramnya untuk berkongsi beberapa gambar dengan Ashley dengan kapsyen berikut: 'Seseorang sedang mengandung!!!!! ???????????? Saya sangat gembira untuk @ashleyboalchdarby! Tidak ada yang lebih indah daripada membawa kehidupan manusia ke dunia ini! Saya berdoa agar dia selamat bersalin dan bersalin serta ramai lagi bayi yang akan menyusul.”Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Monique Samuels (@mrsmoniquesamuels)

Gizelle Bryant dan Robyn Dixon turut hadir, sambil berkongsi gambar dari majlis tersebut. Bekas bintang RHOP Charrisse Jackson-Jordan turut hadir.

Gizelle menulis: “@ashleyboalchdarby #BabyShower sangat mengagumkan! #BabyDarby akan berada di sini bila-bila masa ????.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh gizellebryant (@gizellebryant)

“Awwwwwww Baby Darby akan menjelma ke dunia ini! Dan jika dia seperti ibunya, anda tahu dia akan mempunyai semua tenaga dan keperibadian di dunia! Tahniah atas anugerah indah anda @ashleyboalchdarby , saya tidak sabar untuk bertemu dengannya ????????????,” tulis Robyn.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Robyn Dixon (@robyndixon10)

Kehadiran daripada Karen Huger agak memeranjatkan kerana dia bertelagah dengan Ashley musim lalu, malah menghantarnya a surat berhenti dan berhenti , tetapi nampaknya wanita itu kembali ke jalan untuk berkawan semula!

“Tahniah @ashleyboalchdarby Baby Darby dalam perjalanan!” tulis Karen, bersama foto dirinya semasa mandi bayi.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Karen Huger (@officialkarenhuger)

Hilang dalam tindakan adalah Candiace Dillard Bassett , tetapi ketiadaannya bukanlah sesuatu yang mengejutkan kerana Candiace dan Ashley telah menghabiskan masa seminggu yang lalu bergaduh di dalam dan di luar persembahan.

Akhir sekali, suami Ashley, Michael, turut hadir pada majlis itu! Di bawah ialah foto manis Michael dan Ashley.

Ashley Darby dan Michael Darby di Baby Shower

Ini akan menjadi anak pertama untuk Ashley dan yang ketiga untuk Michael. Episod RHOP baharu disiarkan malam ini pada 8/7c.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo, Instagram