Scheana Marie bekas teman lelaki, Robert Parks-Valletta , telah berpindah dari mereka hubungan selama berbulan-bulan dengan model Heather Love Whiting .

Hanya beberapa minggu selepas itu Peraturan Vanderpump bintang mengesahkan dia dan Robert cuba mengeratkan lagi persahabatan mereka pada penghujung tahun lalu, pelakon itu bercakap tentang wanita terkemuka barunya, yang dilaporkan telah berpacaran sejak lapan bulan lalu, dan berkongsi butiran tentang rancangan baharu mereka.

“Ia perlahan dan kami bermula sebagai kawan dan kemudiannya, itu sahaja. Ini urusan sebenar, 'kata Robert Kami Mingguan pada 18 April pada bahagian perdana musim ketiga rancangannya Ini LA . 'Saya secara sah boleh mengatakan saya jatuh cinta dan saya gembira dan ia menyeronokkan.'

Menurut Robert, dia 'agak pasti' Heather adalah 'The One.'

https://www.instagram.com/p/BwGQ1QiDRdU/'Temu janji sangat menarik di L.A. dan saya gembira berada di tempat saya bersama orang yang hebat,' sambungnya. “[Dengan Heather] tiada drama, tiada apa-apa. Ia benar-benar satu perkara yang mudah ... satu perkara yang saya selalu ada ialah saya sentiasa mempunyai persahabatan yang sangat baik dengan teman wanita saya dan kami mempunyai perkara yang sama, tetapi pada masa yang sama, tiada drama. Ia hanya situasi yang mudah dan dia sebenarnya menjadikan hidup saya lebih baik dengan hanya berada di dalamnya.”

Pada bulan Mac, Scheana berkata dia dan Robert, yang bertarikh selama enam bulan pada 2017 , 'menghidupkan semula' persahabatan mereka 'sedikit demi sedikit' pada hari cuti. Walau bagaimanapun, selepas dia 'mendengar khabar angin' tentang dia berkencan dengan salah seorang rakannya, dia membatalkan perjumpaan semula.

'Ia adalah cerita yang berbelit-belit dan dibesar-besarkan,' kata Scheana. 'Dan hakikat bahawa dia hanya mempercayai orang ini dan memotong saya dengan cepat selepas mahu kembali dalam hidup saya, itu bukan seseorang yang saya perlukan di sekeliling saya.'

Semasa temu bualnya, Robert mengakui dia dan Scheana 'cuba untuk menghidupkan semula persahabatan [mereka] sedikit.'

'Ada perkara tertentu yang berlaku yang tidak berkesan untuk saya dan saya hanya berkata, 'Saya perlu mengambil sedikit ruang daripada ini.' Dan sejujurnya, saya sangat menyukai pelakonPeraturan Vanderpump, saya sangat menyukai mereka. Tetapi apabila anda mengumpulkan mereka, seperti, ia banyak. Ia banyak. Ia hanya banyak dan saya perlu mengendalikan syarikat, anda tahu? Dan, seperti yang saya katakan, kehidupan ini cukup sukar dan walaupun saya suka mereka sebagai individu, berada di sekeliling mereka sangat meletihkan,' katanya.

https://www.instagram.com/p/Bv5KwuaDejW/

Mengenai masa depannya dengan Heather, Robert berkata dia dan model itu sedang mengusahakan rancangan 'gaya hidup realiti'.

“Ia berbeza kerana ia bukan berdasarkan drama. Drama ini berdasarkan situasi membina rumah. Dan bolehkah kita melakukannya? Saya sangat teruja untuk menunjukkan kepada semua orang bahawa Rob jatuh cinta. Kamu tahu? Saya rasa seperti saya menahanVanderpump. … Saya rasa saya menahan diri daripada terdedah secara emosi dalam situasi itu,” katanya. 'Jadi sekarang saya fikir, buat pertama kalinya, dunia dapat melihat saya tidak menahan diri. Mereka dapat melihat saya, seperti, senyuman pening yang tulus, jatuh cinta kepada Rob. Ia menyeronokkan.”

Ini LA,yang dihoskan oleh Rob dan eksekutif yang diterbitkan dengan Circle 8 Productions, disiarkan di KCBS pada hari Ahad.

Kredit Foto: Amy Graves/Getty Images untuk Circle 8 Productions, DFree/Shutterstock.com