Kredit: MEGA

Scheana Shay dan Brock Davies sah menjadi suami isteri.

Pada hari Selasa, semasa dikelilingi oleh keluarga, rakan-rakan, dan Peraturan Vanderpump bintang bersama di Dreams Natura Resort and Spa di Cancun, Mexico, Scheana dan Brock berkata, 'Saya lakukan,' hanya lebih setahun selepas bertunang dan mengalu-alukan anak pertama mereka , anak perempuan Summer Moon Honey Davies , yang merupakan gadis bunga yang sempurna.

Kredit: MEGA

FOTO: Scheana Shay Berkahwin dengan Brock Davies di Mexico, Lihat Pakaian Bintang Vanderpump Rules dan Tetamu Daripada Pelakon Ketika Musim Panas Melayani Gadis Bunganya

Vanderpump Rules dibintangi Scheana Shay dan Brock Davies mengikat tali pertunangan dalam majlis romantis di Dreams Natura Resort di Cancun, Mexico. Kredit: MEGA

'Saya hanya mahu kami berseronok dengan setiap orang yang penting bagi kami,' kata Scheana ORANG daripada acara 23 Ogos, mengatakan dia dan Brock gembira kerana 'dapat mendapatkan masa itu selama beberapa hari bersama semua rakan dan keluarga kami untuk meraikan kami.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Bravo By Betches (@bravobybetches)

Vanderpump Rules Majlis Perkahwinan Scheana Shay dan Brock Davies

Vanderpump Rules Kasut Perkahwinan Scheana Shay

Cortney van Olphen adalah Pembantu Rumah Kehormatnya, dan Charlie Jones bertindak sebagai Lelaki Terbaik Brock.Peraturan Pam' Ariana Madix dan Rachel Leviss adalah pengantin perempuan , disarungkan dengan gaun oleh Pia Gladys Perey. Tom Sandoval dan Tom Schwartz adalah pengantin lelaki, memakai baju putih dan seluar tan daripada Fashion Nova Men.

'Mereka adalah sebahagian besar dalam hidup kita,' kata Brock mengenai kumpulan itu.

Vanderpump Rules Raquel Leviss ialah Bridesmaid di Scheana Shay Wedding

Turut hadir adalah Jax Taylor , Brittany Cartwright , dan Kristen Doute .

Vanderpump Peraturan Brittany Cartwright Bersama Jax dan Schwartz di Perkahwinan Scheana Shay

Dalam perancangan, Scheana mahukan sesuatu yang 'mudah' dan 'bebas tekanan' dengan 'nada neutral,' dan dia meninjau empat lokasi sebelum memilih Dreams Natura Resort and Spa yang 'mesra keluarga', yang menampilkan 'platform kaca di atas kolam, sungai malas, [dan] taman air kecil.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh BRAVO BREAKING NEWS (@bravobreakingnews)

Vanderpump Rules Scheana Shay dan Brock Davies di Resepsi Perkahwinan

Sementara itu, nampaknya bekas bos Scheana Lisa Vanderpump tidak hadir , tetapi sebabnya pada masa ini tidak diketahui. Saudara-mara Brock dari Australia, termasuk saudara perempuan Nicole dan Eleana, turut hadir ketika mereka berjalan di lorong.

'Saya hanya mahukan ramai ahli keluarga dan rakan Brock dapat berada di sini kerana, walaupun ini perkahwinan kedua untuk kami berdua, ini perkahwinan pertamanya,' jelas Scheana. “Bagi saya adalah sangat penting untuk menjadikan ini seistimewa yang mungkin untuk dia dan keluarganya... Hakikat bahawa ramai orang datang bercuti bersama kami sangat menarik. Brock layak mendapat ini. Kami berhak mendapat ini.”

Vanderpump Peraturan Scheana Shay dan Brock Davies Menari Bersama Anak Perempuan di Perkahwinan

Pakaian Scheana dibuat oleh Pol' Atteu daripada Amazon PrimeGaun dan Keluar di Beverly Hillsdan mempunyai overskirt boleh tanggal, yang telah ditanggalkan sebelum penerimaan mereka. Brock memakai sut serba putih oleh Seni Lewin .

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Vanderpump Rules and Memes (@pumprules)

Selepas Scheana berjalan di lorong ke James Kennedy 's remix of Israel Kamakawiwo'ole 'Somewhere Over the Rainbow,' kumpulan itu menikmati jam koktel di atas bumbung sebelum menuju ke resepsi, di mana tetamu dihidangkan stik dan salmon 'surf-and-turf'.

Menu Makan Malam di Perkahwinan Scheana Shay dan Brock Davies

Bagi kek, pasangan itu tidak terlalu berusaha.

'Ia lebih kepada penampilan daripada untuk makan kerana tiada siapa yang makan kek itu,' kata Brock mengenai kek lobak merah mereka kerana Scheana menjelaskan ia 'hanya untuk memotong.'

Dan malam itu tidak berakhir di sana. Scheana dan Brock meneruskan untuk meraikan perkahwinan mereka dengan pesta selepas di cenote di lokasi, tempat taco dihidangkan dan James memutarkan lagu.

Vanderpump Peraturan Scheana Shay Selepas Pakaian Perkahwinan Parti

Vanderpump Peraturan James Kennedy dan Ally Leber Menghadiri Perkahwinan Scheana Shay

Di tengah-tengah lawatan mereka ke Mexico, Brock mengejutkan Scheana dengan berbulan madu di lokasi yang disifatkannya sebagai 'air biru kristal.'

Peraturan Vanderpump musim 10 berada dalam tengah pengeluaran dan dijangka akan disiarkan di Bravo pada lewat tahun ini atau awal tahun depan.