Caroline Manzo akhirnya telah mendedahkan wajah barunya.

Selepas mengesahkan dia menjalani facelift semasa temu bual ke atas anaknya Albie Manzo Podcast minggu lalu, yang pertama Suri Rumah Sebenar New Jersey star telah berkongsi foto baharu dirinya di Instagram, di mana dia turut menunjukkan penurunan berat badannya sebanyak 20 paun.

“Hei @marcuslemonis – singgah ke lokasi #marcus anda dalam Pembungkusan Daging – barangan yang hebat, sangat menyeronokkan! Kalian perlu menyemak @shopmarcus di W13th dalam pembungkusan daging NYC!” Caroline menulis dalam kapsyen fotonya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Caroline Manzo (@carolinemanzo)



Selepas mengesahkan berita perubahan wajahnya, Caroline berkata dia tidak boleh lebih gembira dengan hasilnya.

'Sejak ia dilakukan, dan sudah tentu, ini bertepatan dengan penurunan berat badan, keseluruhan pandangan hidup saya telah berubah dan saya boleh menangis memikirkannya, kerana ia benar-benar, bagi saya, membawa ruang kepala saya ke tempat yang berbeza, ” dia menjelaskan.

Caroline juga dilihat mempamerkan wajah baharunya semasa pertemuan dengan rakan Bravolebrity solat farahan daripada Shahs Of Sunset , dan pelakon Ali Landry .

'Ia adalah cinta pandang pertama untuk saya!' Reza memberi kapsyen pada gambarnya. “Berbesar hati dapat bekerja dengan @alilandry @carolinemanzo (Tidakkah Caroline kelihatan HEBAT #ShesDown20lbs) di @balancingacttv di @lifetimetv #reza #shahsofsunset #rezabeobsessed #ab*tchlost50lbs.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Reza Farahan (@rezafarahan)

Juga semasa penampilannya di rancangan Albie, Caroline mendedahkan dia masih belum kembaliSuri Rumah Sebenar New Jersey kerana dia belum menerima tawaran yang sepatutnya daripada Bravo TV.

“Dengar. Saya membantu membina persembahan ini,” katanya. “Bayar saya apa yang saya patut. Anda mendapat OG di sini dan saya akan menjadi sombong. Ini hanya soal penghormatan... Jangan kembali kepada saya seperti saya seorang pemula dan saya akan jatuh cinta kerana saya tidak. Anda kembali kepada saya dan anda memberi saya pampasan yang munasabah dan kedudukan yang munasabah, kemudian saya akan kembali. Saya bukan kawan sesiapa... Saya [seorang] Suri Rumah.”

Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim 10 akan disiarkan lewat tahun ini di Bravo TV.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo