Episod terbaru Kehidupan 600-Lb saya ditampilkan Angela Gutierrez , seorang wanita berusia 44 tahun dari Ross, Ohio.

Angela adalah salah seorang pesakit yang lebih luar biasa dalam rancangan itu kerana dia sebelum ini menjalani pembedahan penurunan berat badan pada lewat 20-an apabila beratnya 375 paun. Dia akhirnya kehilangan lebih 100 paun. Walau bagaimanapun, dia akhirnya mendapat semula semua berat yang dia hilang dan kemudian beberapa.

Semasa awal 30-an, Angela kehilangan hak penjagaan anak-anaknya kepada ibunya, selepas dia didakwa membahayakan kanak-kanak. Ini membawa kepada percubaan membunuh diri dan menjalani pemulihan. Angela menyalahkan tempoh sukar dalam hidupnya ini untuk kenaikan berat badannya yang drastik, kerana berat badannya melonjak daripada 350 paun kepada lebih 500 paun.

Dalam rancangan itu, Angela mendedahkan dia tidak lagi mampu memandu sendiri dan terpaksa bergantung kepada anak lelakinya yang sudah dewasaChrisuntuk mengambil tempatnya, termasuk membeli-belah runcit.

Selepas membuat keputusan untuk pergi ke Houston, Texas untuk berjumpa pakar bedah penurunan berat badan yang terkenal, Dr A.S. Younan Nowzaradan , keluarga Angela berundur pada saat akhir - meninggalkannya di persimpangan jalan. Dia akhirnya beralih kepada bekas teman lelakinya, Eric , yang bersetuju untuk menemaninya dalam perjalanan ke Texas.Semasa temu janji pertamanya dengan Dr. Now, Angela melakukan timbangan pertamanya dan dia mencecah 608 paun. Doktor mengarahkannya untuk cuba menurunkan berat badannya sendiri terlebih dahulu, sebelum dia boleh meluluskan dia untuk pembedahan.

Menjelang akhir episodnya, selepas terlepas beberapa temu janji dengan Dr. Now, Angela memutuskan untuk tidak melengkapkan programnya dan tidak menjalani pembedahan penurunan berat badan pintasan gastrik. Dia, bagaimanapun, mendakwa dia mampu menurunkan 120 paun dengan sendirinya. Dr. Now bagaimanapun ragu-ragu kerana dia memanggilnya 'khayal,' sambil menambah bahawa dia tidak kelihatan seperti kehilangan berat badan sebanyak itu semasa perbualan mereka melalui kamera video.

Apabila ia datang kepada kemas kini terkini tentang Angela dan di mana dia berada hari ini, dia telah berkongsi beberapa gambar terbaru dirinya di halaman Facebook peribadinya.

Di bawah ialah kemas kini gambar penurunan berat badan terkini My 600 Lb Life's Angela. Gambar terbaru beliau yang boleh kami temui ialah gambar di bawah dari Februari 2019.

Kemas Kini Gambar Penurunan Berat Badan Angela Gutierrez Saya 600 Lb

Bintang 600 Lb Life saya Angela Gutierrez menunjukkan penurunan berat badannya dalam foto ini dari Februari 2019

Kemas Kini Angela Gutierrez Kehidupan 600 Lb Saya

Satu lagi foto Angela dari Disember 2018

Dalam catatan Facebook dari 31 Januari 2019, Angela mengakui dia masih bergelut dengan dietnya.

'Sekarang ini kelihatan lazat,' tulis Angela di bawah foto makanan. 'Tetapi saya sangat terkoyak selepas doc appt hari ini. Adakah saya terus mencuba keto atau kembali kepada hanya 1200 kal sehari tetapi Paula yang kelihatan sangat bagus.”

Oleh kerana jawatannya menyebut temu janji doktor, kemungkinan dia memutuskan untuk menyertai semula program penurunan berat badan Dr. Now.

Kredit Foto: TLC, Facebook

BERITAHU KAMI – FIKIR MENGENAI EPISOD HIDUP 600 LB SAYA ANGELA?