Carrie Johnson telah dipaparkan pada episod 13 Januari Kehidupan 600-Lb saya kerana beratnya melebihi 600 paun.

Berikutan kematian bapanya, yang meninggal dunia akibat pembedahan penurunan berat badan yang gagal 20 tahun lalu, Carrie meminta bantuan Dr A.S. Younan Nowzaradan dengan harapan dapat mengelak daripada memakan dirinya sendiri hingga mati sambil juga menghadapi kesedihan yang amat mendalam yang dialaminya akibat kehilangan ayahnya dan memerangi tabiat buruk yang dia dan keluarganya telah lakukan di rumah.

“Saya sanggup melakukan apa sahaja untuk mendapatkan isteri saya kembali… seperti dahulu,” kata suami Carrie, Chris, kepada penerbit dalam treler untuk musim kesembilan ketika dia dilihat bergelut untuk menuruni tangga Huntington, Texas mereka. rumah.

Semasa penggambaran, Carrie dan Chris yang berusia 37 tahun duduk bersama Dr. Now, seperti yang dilakukan oleh semua pelakon, untuk membincangkan perubahan yang perlu dilakukannya sebelum menjalani pembedahan penurunan berat badan yang berpotensi mengubah hidup dan menyelamatkan nyawa. Semasa lawatan pertamanya ke hospital, dia mendapat penimbang dan menyedari beratnya 602 paun.

My 600-Lb Life Carrie dan Chris'Jika anda menghargai kehidupan, apakah yang anda sanggup lakukan untuk mengekalkannya?' doktor bertanya kepadanya, sebelum kemudian memintanya menurunkan berat badannya sendiri sebelum dia layak menjalani pembedahan penurunan berat badan.

Dalam adegan lain, Carrie dilihat tiba di rumah kepada Chris, anak perempuannya Haleigh, dan salah seorang rakan Haleigh selepas seharian bekerja. Selepas Haleigh mencadangkan dia memasak kotak kedua ayam, Carrie menjelaskan bahawa dia sudah bersedia untuk mengubah hidupnya menjadi lebih baik.

'Kami hanya memerlukan satu hidangan,' Carrie memberitahu anaknya.

'Sudah seminggu sejak saya dan Chris pergi ke Houston untuk temu janji pertama saya dengan Dr. Sekarang, dan sejak itu, kami telah cuba membuat pelarasan untuk makan secara sihat sebagai sebuah keluarga,' Carrie menjelaskan usaha penurunan berat badannya sebagai pratonton diteruskan. “Saya pastinya merasakan penting untuk melaksanakan perjalanan yang Dr. Now telah lakukan untuk saya bersama keluarga saya semata-mata kerana, maksud saya, dinamiknya sangat jelas. Anak perempuan saya jelas mempunyai masalah berat badan. Maksud saya, anda boleh tahu bahawa suami saya mempunyai masalah berat badan juga. Jadi ia adalah sesuatu yang kita semua boleh manfaatkan.'

My 600-Lb Life Carrie

Walaupun Carrie mengakui bahawa perubahan gaya hidup yang dia dan keluarganya terpaksa lakukan tidak selalunya mudah, dia berkata satu-satunya perkara yang dia benar-benar bimbang menjelang pertemuannya yang akan datang dengan Dr. Now adalah mengecewakan dia.

“Dia nampaknya menaruh banyak kepercayaan kepada pesakitnya. Anda perlu memikirkannya. Ini adalah seorang lelaki yang meluangkan masa dan usahanya, kerana kekurangan perkataan yang lebih baik, menyelamatkan nyawa anda. Dan jadi saya rasa seperti mengecewakan dia untuk gagal. Jadi itulah satu-satunya kebimbangan yang saya ada,' akuinya.

My 600-Lb Life Carrie

Semasa satu lagi masa persembahan, Carrie membayangkan bahawa apabila ia datang kepada kemajuan penurunan berat badannya, dia baru sahaja bermula.

“Saya telah melakukan banyak perubahan positif dalam masa seminggu sahaja tetapi saya tahu saya boleh melakukan lebih baik. Ia sudah lebih sukar daripada yang saya fikirkan dan itu sedikit menakutkan saya tetapi saya sangat berazam untuk melakukan ini. Jadi saya tidak mahu mengacaukan perkara ini kerana saya sangat ingin mendapatkan semula kehidupan saya,” katanya.

Semasa lawatan susulannya dengan Dr. Now, berat Carrie adalah 590 paun, setelah kehilangan hanya 12 paun, dan dia jauh di belakang matlamatnya untuk kehilangan 60 paun. Ini membawa kepada Dr. Kini mengesyorkan dia mendapatkan kaunseling untuk menangani beberapa isu peribadinya.

Selepas mengalami beberapa bulan yang sukar, Carrie akhirnya mencapai matlamat penurunan berat badannya apabila beratnya 491 paun semasa lawatan hospital seterusnya, setelah kehilangan sejumlah 111 paun dengan sendirinya. Ini menyebabkan doktor meluluskannya untuk pembedahan penurunan berat badan pintasan gastrik.

Pada penghujung episod, Carrie mempunyai berat 409 paun, menjadikan jumlah penurunan berat badannya kepada 194 paun.

Suaminya Chris juga kehilangan sejumlah 60 paun selepas berat lebih 300 paun semasa permulaan perjalanan penurunan berat badan mereka.

Selepas penggambaran berlangsungKehidupan 600-Lb saya, Carrie mempamerkan apa yang kelihatan seperti penurunan berat badan yang ketara di media sosial.

KEMASKINI – Di bawah adalah beberapa imej yang dikongsi dia dan Chris pada Julai tahun lalu.

My 600-Lb Life Carrie Johnson

Foto Kemas Kini Penurunan Berat Badan Carrie 600 Lb Saya (1)

Foto Kemas Kini Penurunan Berat Badan Saya Bintang Kehidupan 600 Lb Carrie Johnson

Carrie juga berkongsi foto yang lebih baru minggu ini di mana dia bergurau bahawa dia adalah 'sepupu montel' Post Malone.

My 600-Lb Life Carrie

Di bawah ialah foto yang dikongsi oleh Chris di Facebook pada November 2020.

My 600-Lb Life Carrie dan Chris

Turut dalam laman Facebook Chris adalah mesej baik kepada isterinya mengenai keazamannya, yang dikongsi pada akhir bulan lalu.

'Anda tidak menemui kebahagiaan anda berjaya!! Saya sayang awak Carrie Johnson!” dia menulis , bersama-sama dengan emoji mata hati dan emoji ciuman.

Kehidupan 600-Lb Saya Chris Bertepuk Tangan Isteri Carrie

Untuk melihat gambar penurunan berat badan Samantha Mason dan Thederick Barnes , yang muncul pada episod pertama dan kedua siri TLC yang sedang disiarkan, masing-masing, klik di sini dan di sini .

Kehidupan 600-Lb sayamusim sembilan disiarkan pada hari Rabu pukul 8/7c di TLC.