Cillas Givens ialah pesakit terbaharu yang muncul pada siri TLC, Kehidupan 600-Lb saya , dalam usaha menyelamatkan nyawanya selepas mencecah 729 paun.

Cillas, 35, yang tinggal bersama teman wanitanya Jessica, dan tiga anak perempuannya, menyalahkan obesiti melampaunya atas ketagihannya terhadap makanan.

Anak kelahiran Fairview, Oklahoma itu, yang berkata dia tidak boleh melakukan apa-apa sendiri, menghadapi masalah dengan mobiliti kerana semua berat tambahan yang dia pikul. Dia juga terdesak untuk menurunkan berat badan supaya dia boleh berada di sana untuk teman wanita dan anak perempuannya.

'Ia adalah perasaan yang paling teruk di dunia untuk melihat kehidupan di sekeliling anda dan tidak menjadi sebahagian daripadanya. Saya rasa seperti banduan dalam badan saya dan saya rasa seperti banduan di rumah saya,” kata Cillas sambil berbaring di atas katil, sambil menambah bahawa dia berasa seperti 'beban' kepada keluarganya.

Pada masa dia berumur 16 tahun, Cillas mempunyai berat lebih 400 Lbs, kerana dia berkata dia beralih kepada makanan selepas ditolak oleh bapa kandungnya. Tambahnya, dia adalah hasil hubungan sulit antara ibunya dan bapanya, yang sudah berkahwin.Semasa pertemuan pertamanya dengan pakar bedah penurunan berat badan Dr A.S. Younan Nowzaradan , Cillas terpaksa dimasukkan ke hospital kerana keadaannya sangat teruk sehingga doktor merasakan nyawanya dalam bahaya. Ini akhirnya menjadi rahmat tersembunyi untuk Cillas kerana dia berjaya menurunkan 138 paun pada bulan pertamanya di hospital, mendapat pujian daripada Dr. Now yang berkata dia bangga dengannya.

Menjelang akhir pertunjukan, dia telah kehilangan 416 paun yang luar biasa, dengan berat 313 paun.

Lebih-lebih lagi, kerana penurunan berat badannya yang menakjubkan, Cillas akhirnya mendapat keberanian untuk meneruskan rancangannya untuk mengahwini Jessica dengan melamarnya. Dan dia berkata ya!

Mengenai kemas kini terkini mengenai Cillas, nampaknya berita gembira itu tidak berkesudahan kerana nampaknya dia dan Jessica telah berkahwin. Kami mendapati Jessica kini pergi dengan 'Jessica Givens' di halaman Facebook peribadinya.

Cillas, yang mempunyai orang awam laman Facebook di mana peminat boleh terus mengikuti kisahnya, juga nampaknya meneruskan perjalanan penurunan berat badannya. Di bawah adalah gambar kemas kini penurunan berat badan Cillas melalui laman media sosial dia dan Jessica.

Saya 600 Lb Life Cillas Givens dan Teman Wanita Jessica Erin Givens Kemas Kini

Bintang Kehidupan 600 Lb saya Cillas Givens bersama Jessica Givens pada April 2019

My 600 Lb Life Cillas Memberi Gambar Kemas Kini

Cillas pada Mac 2019

Gambar Kemas Kini Penurunan Berat Badan Saya 600 Lb Life Cillas

Bintang 600 Lb Life saya Cillas menunjukkan penurunan berat badannya pada Februari 2019

Life Cillas 600 Lb Saya Memberi Kemas Kini Turun Berat Badan dengan Foto Keluarga

Bintang Kehidupan 600 Lb saya Cillas Givens bersama Jessica dan anak perempuan mereka pada April 2019!

Selain itu, lokasi Cillas di halaman Facebook peribadinya mengatakan Houston, Texas yang mungkin menunjukkan dia masih mengambil bahagian dalam program penurunan berat badan Dr. Now, dan mungkin muncul pada episod masa depan My 600-Lb Life Where Are They Now?

Kredit Foto: TLC, Facebook

BERITAHU KAMI – FIKIR MENGENAI EPISOD HIDUP 600 LB SAYA CILLAS?