Thederick Barnes ' cerita telah dilihat pada episod malam ini Kehidupan 600-Lb saya .

Selepas peminat diperkenalkan kepada 740 paun Samantha Mason pada tayangan perdana minggu lalu sebelum mengetahui dia turun beratus paun dengan bantuan Dr A.S. Younan Nowzaradan , Thederick, seorang lelaki berusia 33 tahun yang obes dan terobsesi dengan aiskrim dan piza, cuba mencapai matlamat beratnya sendiri dalam siri TLC.

'Apa yang saya lakukan ialah makan,' Thederick mengakui dalam treler untuk musim sembilan. 'Ia membuatkan saya berasa [baik].'

Semasa episod 6 Januari, Thederick mengakui bahawa 'bahagian terbaik' harinya ialah apabila lelaki aiskrim itu tiba di hadapan rumahnya.

'Makanan itu menjadikannya berbaloi untuk mendorong diri saya berjalan di luar dan itulah latihan saya untuk hari itu,' kata Thederick.Berikutan ketibaan lelaki aiskrim itu, Thederick telah diberikan pesanannya: tiga soda, dua beg Funyun panas, dua Nutter Butters, Strawberry Shortcake, sandwic aiskrim dan dua pai bulat fudge.

“Ais krim adalah salah satu kegemaran saya. Jadi itulah cara saya memulakan sarapan saya… dengan aiskrim. Dan ia mula menjadikan hari saya menjadi lebih baik pada ketika itu. Tetapi aiskrim dan makanan ringan hanyalah permulaan,” jelas Thederick sambil dilihat menikmati pencuci mulut strawberinya. 'Ia bagus tetapi saya menjadi lebih lapar apabila saya memakannya.'

Oleh kerana snek pagi Thederick tidak cukup untuk memenuhi seleranya, dia sering memesan pizza sebagai hidangan pertamanya.

'Saya sangat suka piza dan saya makan banyak piza,' kongsinya.

'Saya memesan banyak dan saya memberitahu diri saya sendiri, 'Anda tidak perlu memakannya jika anda tidak mahukannya,' tetapi apabila saya mendapatnya, saya akhirnya memakannya sekaligus,' Thederick meneruskan. 'Jadi, saya boleh makan dua piza penuh dengan dua pesanan sayap dan satu pesanan roti keju tetapi selepas saya selesai, anda tahu saya masih lapar dan saya perlu mula berfikir tentang apa yang akan saya miliki seterusnya.'

GAMBAR: Lihat Kemas Kini Berat Badan Bintang Kehidupan 600-Lb Saya Thederick, Adakah Dia Melepaskan Ketagihannya terhadap Ais Krim dan Piza dan Kurus Selepas Penggambaran Musim Kesembilan?

Dalam masa yang lain, Thederick dilihat bergelut untuk menaiki tangga sebelum bertemu dengan orang tersayang, yang menyampaikan kebimbangan mereka mengenai isu kesihatan yang dialami Thederick kerana saiznya.

'Adalah menyedihkan anda tidak hidup mengikut kemampuan anda,' kata rakan lelaki itu.

Thederick Barnes Bercakap Dengan Rakan tentang Kehidupan 600 Lb Saya

Walaupun Thederick kelihatan berasa tewas dengan ketagihannya terhadap makanan pada masa-masa tertentu, dia akhirnya menjadi proaktif tentang kesihatannya dan mula mengangkat berat ketika dia masuk ke hospital di tengah-tengah perjalanan penurunan berat badannya.

'Saya perlu bertahan dan terus mencuba kerana saya tidak akan berhenti,' kata Thederick mengenai usahanya.

Thederick Barnes Dimasukkan ke Hospital untuk Kehidupan 600 Lb Saya

Selepas pada mulanya mencecah skala pada 740 paun pada permulaan episodnya, Thederick berjaya menurunkan 125 paun dengan sendirinya dan menimbang 615 paun selepas lima bulan. Ini membawa kepada Dr. Kini meluluskan beliau untuk pembedahan penurunan berat badan. Malangnya, pada hari dia menjalani pembedahan, didapati dia mempunyai jantung yang lemah dan dianggap terlalu berisiko untuk pembedahan. Jadi doktor terpaksa memintanya untuk menurunkan berat badannya sendiri.

Episod Thederick pada dasarnya berakhir dengan dia cuba meneruskan perjalanan penurunan berat badannya sendiri. Kemungkinan dia akan muncul pada masa hadapanDi mana mereka sekarangepisod daripadaKehidupan 600-Lb saya.

KEMASKINI – Dalam gambar media sosial baru-baru ini, nampaknya Thederick terus berjaya dengan penurunan berat badannya selepas penggambaran musim kesembilanKehidupan 600-Lb sayakerana dia kelihatan lebih kurus, sekurang-kurangnya pada muka, dalam gambar terbarunya.

Di bawah adalah beberapa gambar kepala yang dikongsikan Instagram Thederick akaun dari Oktober 2020 hingga Disember 2020.

Foto Kemas Kini Penurunan Berat Badan Thederick Kehidupan 600 Lb Saya

Foto Kemas Kini Penurunan Berat Badan Thederick Life Star 600 Lb Saya Dari Disember 2020

My 600 Lb Life Thederick Barnes pada Disember 2020

My 600 Lb Life Thederick Barnes pada November 2020

Kehidupan 600 Lb sayamusim sembilan disiarkan pada hari Rabu pukul 8 malam. pada TLC.