Membawakan anda hari ini beberapa foto sebelum dan selepas Peggy Sulahian !

Menurut laporan baharu yang mengejutkan, pihak Suri Rumah Sebenar Orange County star menjalani prosedur pembedahan plastik pertamanya, operasi hidung, pada usia 17 tahun.

The Surat Harian dapat memperoleh beberapa gambar sekolah lama Peggy, 44, yang menunjukkan rupanya sebelum dan selepas pembedahan plastik.

Sumber menjelaskan mengapa Peggy di bawah umur menjalani operasi hidung: 'Sebab rasmi adalah septum yang menyimpang, tetapi Peggy terdesak untuk memperbaiki hidungnya atas sebab kosmetik juga.'

Sebenarnya, gambar di bawah adalah sebelum dan selepas operasi hidung pertama Peggy. Kami mengatakan operasi hidung pertama kerana nampaknya dia mungkin mempunyai satu lagi berdasarkan penampilannya hari ini.Peggy Sulahian Hidung Mancung

Tembakan sebelum dan selepas Peggy selepas menjalani pembedahan hidung pertamanya pada usia 17 tahun.

Orang dalam itu menambah: “Dia membenci [hidungnya] dan menganggap ia membuatkan dia kelihatan hodoh. Dia sering diejek tentang hidung dan 'kening mono' di sekolah dan apabila dia memasuki usia remaja, dia semakin taksub tentang penampilannya.'

“Satu-satunya sebab ibu bapanya bersetuju untuk itu adalah atas alasan perubatan. Mereka membayar separuh daripada kos dan insurans kesihatan membayar separuh lagi,” sambung sumber itu.

Bagi Peggy pula, dikatakan sangat berpuas hati dengan hasil operasi hidungnya.

Pembedahan plastiknya bagaimanapun tidak terhenti setakat itu kerana ibu kepada tiga anak itu juga mempunyai masalah payudara beberapa tahun selepas kelahiran anak keduanya.

'Dia mempunyai dua anak dan baru berusia 30-an dan berasa sedar diri,' sumber yang rapat dengan keluarga itu mendedahkan.

Di bawah adalah satu lagi foto muda Peggy bersama dua orang abangnya. Abang dia Pol Atteu di sebelah kiri, dan di sebelah kanan ialah abangnya Ibrahim . Dan panggil saya gila tetapi Pol nampaknya mempunyai persamaan yang sangat kuat dengan suami Peggy Jangan cuba !

peggy sulahian bersaudara Abraham dan Pol

Peggy muda digambarkan pada tahun 1984 bersama adik beradik Pol’ [L] dan Abraham [R]

Peggy WWHL

Foto semasa Peggy.

Peggy dan Diko Sulahian WWHL

Peggy dengan suami Diko!

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR MENGENAI PEMBEDAHAN PLASTIK PEGGY?