Khabar angin itu benar! Sheree Whitfield sedang menarik Phaedra Parks mempunyai teman lelaki penjara.

Malah dalam temu bual baru, the Suri Rumah Sebenar Atlanta star membuka bicara tentang hubungan romantiknya dengan kekasihnya yang kini dipenjarakan Tyrone Gilliams .

Telah dikhabarkan selama lebih setahun bahawa Sheree, 47, berkencan dengan Tyrone, 50, yang kini sedang menjalani hukuman penjara penipuan wayar 10 tahun kerana mencuri lebih daripada $5 juta daripada pelabur. Dia telah menafikannya beberapa kali termasuk semasa penampilan di Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung tahun lepas, tetapi pantas ke hari ini dan dia kini menjadi bersih.

“Dia lelaki yang baik. Dia seperti kawan baik saya, saya boleh bercakap dengannya tentang apa sahaja,” kata Sheree kepada Kami Mingguan . “Kami mempunyai komunikasi yang hebat. Dia berorientasikan keluarga, dia sangat rohani.'

Sheree mendedahkan bahawa dia sebenarnya berpacaran secara ringkas dengan Tyrone kira-kira 'enam tahun lalu' sebelum dia pergi ke penjara. Dia menambah bahawa dia menghubunginya 'beberapa tahun lalu' yang akhirnya membawa kepada kebangkitan semula hubungan mereka.'Fokusnya sekarang ialah keluar dari penjara,' kongsi Sheree. Itu akan menjadi satu penantian yang lama kerana tarikh keluaran Tyrone kini disenaraikan sebagai 14 November 2022. Ya.

Walaupun terdapat beberapa khabar angin bahawa Sheree mungkin telah berkahwin secara rahsia dengan Tyrone, itu nampaknya palsu walaupun dia menyatakan dengan jelas bahawa dia terbuka untuk berkahwin lagi.

“Sama sekali! Saya suka cinta. betul-betul. Sudah tentu,” kata Sheree mengenai topik berjalan di lorong lagi.

Nama Tyrone mungkin biasa bagi sesetengah penonton kerana dia adalah penganjur yang terlibat dalam daging lembu masa lalu antara Nene Bocor dan Sheree semasa musim awal RHOA tentang beberapa pengacaraan drama gig.

Bagi Sheree, kita mesti tertanya-tanya mengapa dia akhirnya mengakui perkara ini selepas penafian selama setahun. Mungkin ia ada kaitan dengan hakikat bahawa hubungannya adalah salah satu jalan ceritanya pada musim RHOA ini. Malah episod malam ini akan menyentuhnya apabila dia akhirnya mendedahkannya kepada rakan pelakonnya. Klip pratonton ada di bawah.

Laporan awal telah menyatakan dia terasa buta oleh penerbit RHOA kerana dia tidak mahu menjadi awek dengan hubungannya.

Episod baharu RHOA disiarkan malam ini di Bravo pada 8/7c.

gambar penjara sheree whitfield Tyrone Gilliams

Bintang RHOA, Sheree Whitfield bergambar dengan teman lelaki penjaranya Tyrone Gilliams

BERITAHU KAMI – FIKIR? ADAKAH ANDA BERTEMUAN DENGAN BANDUAN?