Mercedes 'MJ' Javid dan suaminya, Tommy Feight , baru sahaja berkongsi beberapa foto baharu bayi lelaki mereka, Shams Francis Feight , di halaman Instagram mereka.

Di tengah perselisihan dia dengan solat farahan dan khabarnya dia keluar dari Shahs of Sunset , MJ menerusi laman Instagramnya berkongsi gambar keluarga mereka bertiga sebelum suaminya mengikut tayangan slaid.

'#Family #ShamsFrancis difoto oleh bakat luar biasa @shannonlaurine,' tulis MJ dalam kapsyen foto itu.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Mercedeh Javid Feight ???? (@mercedesjavid)MJ menyambut bayi lelakinya pada bulan April selepas kehamilan berisiko tinggi dan dengan cepat bergegas ke pembedahan menyelamatkan nyawa selepas melalui komplikasi semasa kelahiran anak . Di Instagram, Tommy menceritakan detik-detik menakutkan selepas kelahiran anak pertamanya dan berkata petang selepas ketibaan Shams adalah 'malam paling teruk dalam hidupnya.'

Shahs of Sunset Mercedes MJ Javid Son Foto

Dalam catatan yang dikongsi di halaman Tommy, gambar dilihat di mana anaknya Shams dilihat memakai t-shirt Wu-Tang Clan.

“Dari kawasan kumuh Shaolin, Wu-Tang Clan menyerang lagi… RZA, GZA, Ol' Dirty Bastard, Inspectah Deck… Raekwon the Chef, U-God, Ghostface Killah the Method Man and Shams,” tulisnya dalam kapsyen daripada tayangan slaid.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Tommy Feight (@tfeightnyc)

SebagaiShahs of Sunsetpeminat mungkin pernah melihat, MJ dan bekas karibnya, Reza, pernah bertelagah dalam talian sejak beberapa minggu lalu dan bulan lepas, yang membawa kepada laporan mengenai sama ada MJ akan kembali atau tidak untuk musim akan datang siri hit. Dalam satu temu bual bulan lepas, MJ menangani khabar angin itu secara langsung.

“Pertelingkahan antara saya dan Reza tidak akan menghalang saya daripada melakukan persembahan saya,” katanya memberitahu Mingguan Kami pada 7 Mei. “Semua orang tahu saya tidak lari daripada konfrontasi. Malah, saya satu-satunya yang benar-benar berhadapan dengan mereka di hadapan kamera, dan isu ini tidak akan berbeza.'

Shahs of Sunsetmusim lapan mungkin disiarkan lewat tahun ini di Bravo TV.

Kredit Foto: Foto Saham FayesVision/WENN/Alamy, Instagram