Pesona Selatan: New Orleans bintang Reagan Charleston sedang mengandung anak pertama dengan suami barunya.

Pada 25 Mei, bintang realiti dan pengacara, yang bercerai suami pertama Jeff Charleston selepas musim pertama siri realiti Bravo tahun lalu, mengesahkan dia akan mengalu-alukan anak pertamanya dengan Reece Thomas .

'Saya sangat bersedia untuk menjadi seorang ibu,' kata Reagan ORANG . 'Saya terus berfikir tentang hakikat bahawa saya membawa kehidupan ke dunia ini. Saya akan mempunyai orang kecil yang akan saya beri makan dan besarkan. Ia adalah perasaan yang paling hangat. Saya sangat teruja.'

Menurut Reagan, dia dan Reece, pengurus operasi di Elite Thoroughbreds Farm, bertarikh lebih sedekad lalu dan berhubung semula tahun lalu selepas dia dan Jeff memintanya berhenti .

“Kami mempunyai kimia segera; ia seperti tiada masa berlalu sama sekali,” jelas Reagan. “Terutamanya selepas saya bercerai, ia sangat menggembirakan untuk mempunyai seseorang yang berasa akrab. Saya telah menghabiskan masa berbulan-bulan tinggal sendiri di French Quarter, menjalani kehidupan berdikari. Dan apabila saya berasa bersedia untuk mula berkencan semula, Reece kembali dalam hidup saya. Rasanya seperti kebetulan. Seperti semua yang berlaku ada sebab. Tidak ada cara lain untuk menggambarkannya: rasanya betul.'Bayi perempuan Reagan dan Reece belum bersalin sehingga bulan depan tetapi dia baru-baru ini diberitahu bahawa anak perempuan mereka mungkin tiba lebih awal.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Reagan Charleston Thomas, Esq. (@reagancharleston)

'[Reece] dilahirkan untuk menjadi seorang ayah,' sambung Reagan. 'Dia sangat baik dengan anak-anak dan dia sudah memakai topi ayah.'

Walaupun Reagan telah berpuas hati selepas menamatkan pengajian undang-undang pada Mei 2018 dan lulus peperiksaan peguam bulan lalu, dia berkata kehamilannya luar biasa, selain daripada masa yang singkat apabila dia diletakkan di atas katil.

'Itu agak menakutkan,' dia mengakui. “Saya terkejut. Tetapi kira-kira dua atau tiga minggu lalu, mereka mengeluarkan saya dari tempat tidur, dan ia berjalan lancar sejak itu.'

Apabila bercakap tentang Jeff, bekas suami Reagan, kedua-duanya kelihatan kekal mesra kerana mereka juga mengambil gambar bersama semasa satu acara bulan lepas.

https://www.instagram.com/p/Bv4zSHcFGIg/

Di bawah ialah satu lagi foto suami baru Reagan, Reece.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Reagan Charleston Thomas, Esq. (@reagancharleston)

Pesona Selatan: New Orleansmusim kedua tayangan perdana Ahad, 2 Jun jam 9 malam. di TV Bravo.