Pesona Selatan: New Orleans bintang Jeff Charleston baru dipasang!

Bintang realiti dan Maddie Noel (kini Charleston) menjadikannya rasmi pada hujung minggu ini kerana Jeff menyatakan bahawa Taufan Zeta yang melanda Pantai Teluk telah membatalkan rancangan perkahwinan awal mereka tetapi akhirnya tidak menghalang mereka untuk terjebak.

'Taufan Zeta mengubah rancangan kami tetapi ia tidak dapat menghalang kami!!' Jeff, 37, berseru dalam kapsyennya. “Inilah caranya.”

https://www.instagram.com/p/CHD0XwBFaoR/

Maddie juga berkongsi banyak gambar untuk majlis itu, juga menyatakan bagaimana taufan itu tidak menghalang mereka secara rasmi melanda.'Taufan Zeta mengubah rancangan asal kami, tetapi ia tidak dapat menghalang kami.????' Maddie menyiarkan dengan beberapa polaroid comel daripada kedua-duanya bertaburan di sekeliling labu untuk majlis Halloween.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Maddie Charleston (@_maddiecharleston_)

Maddie kemudiannya berkongsi foto tangannya dan Jeff dengan kumpulan perkahwinan baharu mereka, meraikan penyatuan mereka dengan emoji hati ungu yang ringkas dalam kapsyen.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Maddie Charleston (@_maddiecharleston_)

Jeff pergi awam dengan Maddie tahun lepas hanya seminggu selepas dia terlibat dalam a kemalangan motosikal yang sangat serius - selepas itu dia menghabiskan 40 hari di hospital.

Bintang realiti itu berkongsi foto mereka berdua ke Instagramnya pada bulan Februari, menceritakan betapa Maddie berada di sana untuknya semasa masa sukar.

“40 hari di hospital dan kini masa untuk beralih kembali ke kehidupan ‘normal’. Setiap hari memberikan cabaran baharu tetapi tidak mungkin melakukannya tanpa @_maddienoel_ di sisi saya untuk setiap saat,” Jeff berkongsi bersama foto dirinya di atas kerusi roda dengan Maddie memeluknya. 'Mudah-mudahan dia tidak mengalahkan saya terlalu teruk pada perlawanan harian kami uno.'

https://www.instagram.com/p/B8pOMriFVQj/

Peminat rancangan itu mungkin gembira melihat Jeff mencari pasangan lain selepas dia perpecahan yang membinasakan daripada bekas isterinya, Reagan Charleston , pada 2018. Reagan cepat-cepat kahwin semula dan mengandungkan anak dengan suami Reece Thomas.

Bravo masih belum mengesahkan musim ketiga rancangan itu, walaupun Tamica Lee membayangkan rangkaian itu kembali ke rancangan itu pada tahun ini.