Kredit: Instagram/Madison LeCroy

Madison LeCroy dan Brett Randle telah berkahwin.

Mengikuti apa yang kelihatan seperti a majlis sah di Charleston, Carolina Selatan, minggu lepas, yang Pesona Selatan ahli pelakon mengembara bersama suaminya dan ahli keluarga mereka ke Mexico, di mana mereka meraikan perkahwinan mereka dengan seorang perkahwinan pantai .

“[Pesona Selatan] bintang [Madison LeCroy] adalah pengantin yang memerah semasa perkahwinannya di Mexico,” Page Six menulis kepada pengikut Instagram mereka pada 20 November, bersama-sama dengan beberapa siri foto Madison dan Brett, salah satunya memaparkan pasangan pengantin baru itu berkongsi ciuman .

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Halaman Enam (@pagesix)Madison mula berkenalan dengan Brett pada awal tahun 2021, berikutan perpisahannya daripadaPesona Selatancastmate Austen Kroll . Dan pada bulan Oktober tahun itu, dia mengesahkan pertunangan mereka .

Madison turut berkongsi beberapa lagi gambar perkahwinan di laman Instagramnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Madison LeCroy-Randle (@madison.lecroy)

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Ryan Ray (@imryanray)

Semasa temu bual dengan Entertainment Tonight pada bulan Julai, Madison melayannya perkahwinan yang akan datang , mengesahkan dia dan Brett akan menganjurkan hanya 35 orang.

'Ia hanya akan menjadi detik intim dan saya mahu mengekalkannya seperti itu,' jelasnya. 'Ia adalah salah satu perkara yang jika Brett tidak mengenali orang ini, sama seperti saya, kami hanya perlu memastikan bahawa orang yang berada di sana mengenali kami sebagai pasangan.'

Dan semasa wawancara yang sama, Madison, yang menyimpan hubungan dia dengan Brett luar kamera sepanjang musim kelapan, mencadangkan dia mungkin terbuka penggambaran pada masa hadapan .

'Saya fikir ia memerlukan jenis orang yang istimewa untuk melakukan TV realiti, secara jujur. Tetapi ia bukan kelebihannya. Ia bukan gayanya, tetapi saya fikir dia sedang memanaskan badan. Jadi kami tidak akan mengatakan tidak pernah, saya cuba memberitahu dia bahawa ia tidak seteruk dahulu.'

Tidak lama kemudian, di tengah-tengah sembang dengan peminat dan pengikutnya di Kisah Instagramnya, Madison, yang berkongsi anak lelaki Hudson dengan bekas suaminya Josh Hughes , mendedahkan dia merancang untuk mula mencuba untuk anak lain, yang pertama dengan Brett, tidak lama selepas perkahwinan mereka .

“Berapa cepat kamu bercakap sayang?!” tanya seorang peminat.

'Saya berharap kita akan bermula dalam masa setahun atau lebih ... Saya mempunyai perasaan saya akan mempunyai semua lelaki,' jawabnya.