Kredit: Jason Mendez/Startraksphoto

Stassi Schroeder berkongsi beberapa foto almari bayi perempuannya dan telanjangnya benjolan bayi di Instagram Storiesnya minggu lalu.

Selepas mengakui bahawa dia mungkin mencipta raksasa apabila melibatkan pilihan fesyen anak perempuannya, bekas Peraturan Vanderpump ahli pelakon menunjukkan perutnya yang 'besar' sebagai tunang dia , Clark yang kacak , mengerjakan badannya 'Dad I Like to F*ck (DILF)' dan berkongsi a gambar kehamilan miliknya sendiri.

'Saya raksasa yang mencipta raksasa lain. Bayi ini tidak tahu,” Stassi, 32, menulis dalam kapsyen foto bahagian dalam almari anak perempuannya, yang dipenuhi dengan pakaian, kasut dan aksesori.

Peraturan Vanderpump Stassi Schroeder Menunjukkan Almari Bayi Perempuan

Dalam imej keduanya, Stassi menunjukkan benjolan bayinya yang semakin membesar.“BESAR,” tulis Stassi dalam kapsyen selfie cerminnya, yang memaparkan dia berdiri dengan butang putih ditarik ke atas untuk mendedahkan perutnya di atas peluh birunya.

Vanderpump Rules Stassi Schroeder Kongsi Foto Huge Baby Bump

Pada masa yang sama ketika Stassi berkongsi foto bayinya, dia juga berkongsi video ganjil di mana Beau kelihatan berlari di atas treadmill mereka tanpa memakai apa-apa selain sepasang kasut tenis putih dan topi gelap.

“NAKIE LARI?” Stassi tertanya-tanya dalam kapsyen snapnya.

Kemudian, semasa menyiarkan semula klip itu dengan peminat dan pengikutnya, Beau bergurau bahawa dia 'mendapat bentuk badan untuk DILFS di Disney IG.' Dia juga menambah emoji ketawa sambil menangis dan emoji mengenyit mata pada kapsyennya.

Peraturan Vanderpump Beau Clark Menjadi Sempurna untuk Kehidupan DILF

Manakala Stassi dan Beau bayi perempuan tidak perlu dibayar sehingga awal Januari , itu tidak menghalang Beau daripada memberi penghormatan kepada anaknya yang belum lahir pada Hari Anak Perempuan Kebangsaan dengan gambar dirinya bergambar di samping baby bump Stassi.

Vanderpump Peraturan Stassi Schroeder Baby Bump pada Hari Anak Perempuan Kebangsaan

SebagaiPeraturan Pampeminat tahu, Stassi dan Beau mengesahkan kehamilannya di Instagram pada bulan Jun, hanya beberapa hari selepas Bravo mengumumkan mereka akan melakukannya memotong ikatan dengan bekas bintang mereka kerana dakwaan perkauman yang dibawa terhadapnya.

Walaupun Stassi berdiam diri berhubung dakwaan selama berbulan-bulan, dia munculPertunjukan Dewan Tamronawal bulan ini, di mana dia menjelaskan bahawa dia 'memerlukan masa untuk memproses perasaan [dia]' sebelum dia 'membuka mulut [nya] semula' dan berkata bahawa dia mahu anak perempuannya 'berbangga' dengannya.

Stassi kemudian berkata bahawa hidupnya 'terasa sangat berbeza' sekarang bahawa dia bukan lagi bintang realiti.

'Saya fikir apabila perkara seperti ini berlaku dan anda hamil di atasnya, anda mengambil inventori hidup anda dan anda fikir apa yang akan menjadi yang terbaik untuk anak masa depan saya dan saya fikir menjadi mabuk dan memulakan konflik dan berkelakuan buruk pada realiti. persembahan bukan lagi perjalanan saya,” kongsinya.