Hakim Tamra sedang bergerak ke atas!

The Suri Rumah Sebenar Orange County bintang dan suaminya Eddie Hakim baru sahaja membeli rumah baru bernilai $1.689 juta dan anda boleh lihat gambar di bawah!

Secara teknikalnya mereka masih dalam proses memuktamadkan penjualan kerana mereka masih belum menutup rumah baharu mengikut penyenaraian MLS.

Ini mungkin sebab Tamra memadamkan pengumuman/siarannya yang dia buat minggu ini tentang rumah baharunya walaupun kami dapat mendapatkan tangkapan skrin semalam sebelum ia hilang (sentiasa penting untuk mendapatkan tangkapan skrin itu!).

tamra hakim facebookKami dapat menemui rumah itu berkat foto Tamra dan penandaan GEO yang menunjukkan rumah itu terletak dalam 'Komuniti Covenant Hills Gated' yang juga merupakan subbahagian yang sama dengan kediamannya sekarang. Dan tempat yang sama milik Vicki Gunvalson anak perempuan Briana baru-baru ini tinggal sebelum ini berpindah ke Carolina Utara bulan lepas.

Keluasan 3,930 Sq. Ft. rumah ini mempunyai 5 bilik tidur dan 4.5 bilik mandi serta halaman belakang gaya resort dengan kolam renang yang indah dan pemandangan yang menakjubkan.

FOTO – VICKI GUNVALSON MENJUAL RUMAH OC PUTERI BRIANA DENGAN HAMPIR $1 JUTA!

Rekod MLS menunjukkan rumah itu di bawah kontrak pada 2 November dan statusnya bertukar kepada belum selesai pada 5 Disember aka sehari selepas Tamra membuat pengumumannya. Jadi ia sepatutnya ditutup pada bila-bila masa sekarang. Ia pada asalnya disenaraikan pada harga $1.875 juta pada bulan Mei dan penurunan harga terakhir kepada $1.689 juta telah dilakukan pada bulan Ogos.

Belum ada maklumat lagi jika Tamra dan Eddie bercadang untuk menjual rumah semasa mereka kerana dia memberitahu pengulas bahawa ini adalah 'rumah kedua' dalam bahagian komennya, menyebabkan beberapa orang membuat spekulasi jika pasangan itu merancang untuk menggunakan ini atau rumah mereka yang lain sebagai sewa. daripada beberapa jenis.

LIHAT LAGI GAMBAR RUMAH TAMRA HAKIM DI BAWAH!

tamra hakim luaran rumah

ruang tamu rumah tamra

rumah 1

dapur rumah tamra

bilik tidur rumah tamra

bilik air di rumah 1

bilik rumah

rumah

kolam rumah tamra

kolam rumah tamra belakang rumah

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA TERHADAP RUMAH BARU TAMRA?