Javi Marroquin dan Lauren Comeau telah bertunang!

Di tengah penggambaran pada musim baharu Ibu Remaja 2 , Javi Marroquin, yang berkongsi seorang anak lelaki , Eli Joseph , dengan Lauren, membuka laman Instagramnya dan mengumumkan rancangan untuk berkahwin dengan 'kawan baiknya.'

'17 Jun saya meminta kawan baik saya untuk berkahwin dengan saya... Malam-malam kami yang tidak tidur (terutamanya anda)... ketawa kami yang tidak berkesudahan... dan gurauan kami yang tidak terkira antara satu sama lain kini boleh kekal selama-lamanya,' tulisnya. “Tanpa awak, gim kami tidak akan dapat dilaksanakan. Tanpa anda kami tidak akan mempunyai tempat untuk dipanggil ke rumah. Paling penting, tanpa anda, kami tidak akan lengkap. Terima kasih kerana menjadi ibu terhebat kepada Eli dan kini (tidak lama lagi) ibu tiri kepada Lincoln. Saya takut tidak menemui seseorang yang akan mencintai saya dan menyatukan cara anda. Saya tidak pernah mempersoalkannya dengan awak.”

“Terima kasih atas segala yang anda lakukan untuk keluarga ini. Saya tidak percaya saya bertuah ini,” tambahnya.

Dengan siaran Javi, dia memasukkan foto dirinya dan Lauren selepas lamarannya.https://www.instagram.com/p/By3Yq8nH3ia/

Di bahagian komen siaran Javi, Lauren membalas mesej manisnya dengan bergurau bahawa dia 'tidak percaya saya cukup bernasib baik untuk mengganggu anda sepanjang hayat kami!!!'

Javi turut berkongsi foto dekat Lauren dan cincin pertunangannya di halamannya.

Teen Mom 2 Lauren Comeau Pamer Cincin Pertunangan

Ibu Remaja Bintang 2 Lauren Comeau Pamer Cincin Pertunangan

Javi dan Lauren mula berkenalan sebentar pada 2017 sebelum ini mendamaikan awal tahun lepas selepas dia berpisah dari bekas teman wanita Briana DeJesus . Kemudian, pada bulan Mei tahun lepas, mereka mengesahkan mereka mengharapkan anak pertama mereka bersama .

Lauren tidak bergaul dengannya Kailyn Lowry , ibu kepada anak lelaki sulung Javi, Lincoln yang berusia lima tahun, dalam beberapa bulan kebelakangan ini. Tetapi Javi berharap bahawa kedua-dua wanita itu akan menjadi dapat menjalinkan silaturahim antara satu sama lain kini mereka sekeluarga.

'Kami berumur 26, 27 tahun,' katanya kepada Radar Online. 'Dia akan berada dalam hidup Lincoln. Itu kacau kerana jika anda mahu kembali kepada Jo dan Vee, adalah penting baginya untuk mempunyai hubungan itu dengan Vee untuk Isaac. Ia adalah sejenis konsep yang sama. Lauren dan saya mempunyai bayi bersama. Ia membesarkan keadaan.”

'Sekiranya mereka boleh berkumpul dan melakukannya untuk Lincoln itu bagus,' tambahnya.

Ibu Remaja 2akan kembali ke MTV akhir tahun ini atau awal tahun depan untuk musim ke-10.

Kredit Gambar: Instagram