Kredit: Charles Sykes/Bravo

Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang, Teresa Giudice , mendapat dirinya seperti yang dikatakan oleh seorang peminat, 'kecemasan FaceTune' minggu ini selepas secara tidak sengaja menyiarkan swafoto asal yang tidak diedit selepas sebelum ini menyiarkan imej yang sama tetapi versi itu jelas telah ditapis dan diubah.

Dalam gambar yang disunting sejak dipadamkan, Teresa boleh dilihat melihat terus ke dalam kamera, rambut disiapkan, bibir dipertingkatkan, kulit menjadi cerah dan licin, dan penyuntingan dilakukan pada mata dan keningnya.

Dalam versi kedua, Teresa kelihatan semula jadi, memakai sedikit atau tanpa solekan.

Peminat cepat menangkap kesilapan itu dan mula mengejek bintang realiti berusia 50 tahun itu kerana tidak menetapkan standard kecantikan yang realistik dan memilih versi gambar yang tidak ditapis.Seorang peminat mengulas, “Apa yang sebenarnya pada dirinya lagi? Mengapa dia begitu terdesak untuk mengubah penampilannya?”

'Dia berubah menjadi anak patung Bratz, dan saya tidak faham bagaimana sesiapa boleh menyiarkan pemikiran dia kelihatan baik! Berhenti!” seorang lagi peminat merayu.

Pada awal tahun ini, semasa beliau berkhidmat di Dancing with the Stars, Teresa berkongsi video dirinya yang semula jadi, dan peminat memujinya untuk itu.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh giana_martino (@giana_martino)

Seorang pengikut berkata, “Cantik secara semula jadi!”

Sementara seorang lagi mengulas, 'Cinta tanpa solekan!'

Dan yang ketiga, 'Lihat betapa cantiknya dia semula jadi. Dia menakjubkan.”

Ini bukan kali pertama Teresa menghadapi tindak balas terhadap penggunaan pengisi dan pembedahan plastik. The RHONJ OG telah mengaku melakukan operasi hidung, payudara, dan botox/pengisi. Kini, peminat bimbang bahawa penggunaan pembedahan kosmetik Teresa menyapu anak-anak perempuannya.

Anak perempuan sulungnya, Keluarga Hakim , juga mengaku pernah memancung hidung kembali pada tahun 2020, dan peminat merayu kepada Gia untuk berhenti sebelum ia hilang kawalan.

'Tidak kelihatan seperti anda,' kata seorang peminat.

Seorang pengikut menggesa Gia supaya berhati-hati dengan pilihan prosedur kosmetiknya pada usia yang begitu muda. “Walaupun anda seorang gadis yang sangat cantik, anda tidak kelihatan seperti dahulu. Awak pun cantik masa tu. Tidak perlu melakukan semua pembedahan, tetapi apa sahaja yang membuatkan anda berasa lebih baik.”

Teresa sebelum ini menyatakan kepada Cara hidup bahawa dia tidak menggalakkan Gia daripada menjalani pembedahan plastik semasa remaja tetapi menambah bahawa 'gadis muda' yang mengalami masalah hidung 'mungkin juga memperbaikinya.'

'Saya semua mengenai pembedahan plastik tetapi bukan [untuk] remaja,' katanya. “Saya tidak akan benarkan Gia buat apa-apa buat sementara waktu. Maksud saya, saya rasa, anda tahu, selepas 20-an anda, jika anda mahu melakukan sesuatu seperti selepas 21 ... Anda perlu memastikan badan anda telah dewasa sepenuhnya. Atau saya tahu, gadis-gadis muda membersihkan hidung mereka dan saya fikir, anda tahu, jika anda mempunyai hidung yang besar, anda juga boleh memperbaikinya. Kenapa tidak?'