Ia rasmi! Teresa Giudice telah mengikat tali pertunangan dengan Luis Ruelas .

The Suri Rumah Sebenar New Jersey perkahwinan bintang berlangsung hari ini di Park Chateau Estate di New Jersey dengan kira-kira 200 tetamu. Turut hadir adalah sebahagian daripada TeresaRHONJcostars, termasuk Jennifer Aydin , Margaret Josephs , dan Dolores Catania .

“Teresa dan Luis sudah berkahwin!” yangRatu Bravodiumumkan dalam siaran Instagram, bersama dengan tayangan slaid foto, yang pertama menampilkan Teresa, yang memakai gaun pengantin gaya duyung yang menakjubkan dengan mahkota di kepalanya ketika dia mendapat ciuman daripada suami baharunya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Queens of Bravo (@queensofbravo)RHONJ Teresa Giudice Memakai Mahkota Semasa Perkahwinan Luis Ruelas

RHONJ Teresa Giudice Tersenyum Pada Suami Luis Selepas Perkahwinan New Jersey

Dalam catatan lain yang dikongsi olehRHONJ Taksubpada Instagram , Teresa dan Luis kelihatan berpegangan tangan di altar.

RHONJ Teresa Giudice dan Luis Ruelas Berpegangan Tangan di Altar

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh RHONJ OBSESSED (@rhonjobsessed)

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh @the_bravo_chicks

Dalam tayangan slaid foto yang dikongsi oleh Margaret, yang berdamai dengan Teresa menjelang acara berikutan sangat huru-hara musim 12 , bintang realiti bergambar dengan Jennifer Fessler , yang dijangka akan muncul pada musim 13 sebagai 'kawan'.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Margaret Josephs (@therealmargaretjosephs)

Turut dilaporkan berlakon sebagai kawan adalah Jackie Goldschneider , yang menghadiri majlis hari Sabtu bersama suaminya, Evan Goldschneider .

RHONJ Jackie Goldschneider dan Evan Goldschneider Menghadiri Perkahwinan Teresa Giudice

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh @therealhousewiveszone

Yang ketara tidak hadir dalam acara itu ialah abang Teresa Joe Gorga dan kakak ipar Melissa Gorga .Muka surat Enammenyampaikan berita semalam bahawa Gorgas tidak akan hadir berikutan beberapa drama yang berlaku semasa penggambaran filem tersebutRHONJmusim 13 akhir minggu ini. Dan dalam 24 jam yang lalu, Joe dan Melissa nampaknya melemparkan sedikit naungan pada Teresa di media sosial.

Keretakan antara Teresa dan Gorgas bermula apabila Teresa memutuskan tidak termasuk Melissa dalam majlis perkahwinannya walaupun dilaporkan termasuk beberapa adik perempuan Luis. Joe membandingkan kerenah pengiring pengantin isterinya dengan “ pukul di muka ' awal tahun ini.

Semasa perkahwinan itu berlangsung, Joe dirakamkan bergambar pergi membeli-belah runcit.

Tetapi walaupun dia tidak hadir, Melissa mengambil berat tentang rupa Margaret, menulis, 'Awak kelihatan cantik.'

RHONJ Melissa Gorga Mengulas Perkahwinan Margaret Josephs dengan Teresa Giudice

Sementara itu, bekas suami Teresa Joe Hakim juga bersuara, dan yang mengejutkan, ia adalah untuk mempertahankan Luis sambil menyelar bekas abang iparnya Joe Gorga .

Joe Giudice memberitahu TMZ dia gembira untuk Teresa dan Luis, dan berkata tentang Gorgas: “Saya menangani duri itu selama 20 tahun. Malangnya, mereka selalu datang.”

Hadirin lain termasuk suri rumah Bravo dari francais lain, termasuk Suri Rumah Sebenar Atlanta 's Kenya Moore,Suri Rumah Sebenar New York City 's Dorinda Medley , Suri Rumah Sebenar Miami 's Alexia Echevarria , dan Suri Rumah Sebenar Potomac bintang Ashley Darby. Bintang dan alumni Bravo lain yang hadir termasuk Cynthia Bailey, Taman Phaedra, dan Chanel Ayan.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Raquel (@andapalnomedigas)

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kenya Moore (@kenya)

Walaupun masih belum disahkan, Teresa dan Luis dilaporkan sedang menjalani penggambaran istimewa perkahwinan empat bahagian . Dan di tengah-tengah a pertelingkahan yang dikhabarkan , Utusan saya dan suaminya Dave Cantin juga telah menarik diri daripada acara tersebut .

Dina, siapa berkongsi beberapa siaran samar nampaknya ditujukan kepada Teresa minggu ini, juga nampaknya tidak hadir mandi pengantin , yang mungkin dirakamkan untuk sama adaRHONJatau Teresa yang dikhabarkan istimewa.

Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim 13 ialah sedang dalam pengeluaran dan dijangka akan disiarkan di Bravo pada lewat tahun ini atau awal tahun depan.

KEMASKINI - Lebih banyak gambar dari perkahwinan Teresa Giudice ada di bawah.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Taste Of Reality (@tasteof_reality)

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh RHONJ OBSESSED (@rhonjobsessed)

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Marysol's Mojito 🦩 (@marysolsmojito)