Sedia atau tidak, itu Suri Rumah Sebenar Dallas kembali malam ini untuk musim baharu!

Dan budak lelaki telah banyak berubah sejak kali terakhir kami bertemu wanita ini pada musim 1. Sebagai permulaan, terdapat dua ahli pelakon baharu – Cameron Westcott dan D'Andra Simmons menyertai persembahan, dengan Tiffany Henry kembali sebagai kawan suri rumah dan bukannya ahli pelakon penuh.

Pulang suri rumah sepenuh masa dari musim 1 adalah Brandi Redmond, Cary Deuber , Stephanie Holman , dan Lee Anne Locken .

Jadi drama apa yang boleh kita harapkan daripada musim kedua ini? Apa yang mengejutkan, Brandi dan Stephanie, yang boleh dikatakan sebagai BFF paling rapat dalam musim 1, tidak lagi berkawan! Wowzers.

Dalam treler musim di bawah, Stephanie mendedahkan kedua-duanya tidak bercakap selama berbulan-bulan. 'Brandi kecewa dengan saya sejurus selepas Hari Bapa,' Stephanie mendedahkan sambil menambah, 'Saya tidak bercakap dengannya dalam hampir empat bulan.'Lebih mengejutkan, Brandi kini berkawan baik dengan LeeAnne. Bagi wanita lain, LeeAnne akan memberi tumpuan untuk membaiki reputasinya dan berhubung semula dengan wanita itu berkat pengurusan kemarahan, manakala Cary menghadapi perjuangan untuk mengimbangi kehidupan kerjanya dengan suami Mark dan kehidupan keluarga di rumah bersama anak perempuannya Zuri.

Dan ini membawa kita kepada dua suri rumah baharu Kameron dan D’Andra, dan biodata mereka ada di bawah.

D'Andra – Dilahirkan dan dibesarkan di Dallas, dan berasal dari keluarga kaya dengan nama keluarga yang terkenal. Dia dilaporkan menjadi pemain dalam kancah sosial dallas dan berkahwin dengan suami Jeremy, seorang wartawan foto dengan seorang anak lelaki berusia 20 tahun dari perkahwinan sebelumnya. D'Andra bersedia untuk mengambil alih perniagaan keluarganya apabila ibunya, yang belum bersedia sepenuhnya untuk menyerahkannya, bersara.

Cameron – Dibesarkan di Montecito, California, sebelum menuju ke Southern Methodist University di Texas di mana dia bertemu suaminya Mahkamah Westcott . Nama keluarga Kameron Westcott nampaknya terkenal di bandar Dallas. Kameron juga mempunyai obsesi dengan warna merah jambu dan anjingnya. Kameron, bersama D'Andra, tinggal di komuniti Highland Park yang eksklusif bersama suami dan anak-anaknya.

Dari segi penampilan, musim 2 sepatutnya menyeronokkan untuk ditonton!

Lihat Treler & Foto Pelakon Ibu Rumah Sebenar Dallas Musim 2 Di Bawah –

HADIAH Brandi Redmond 2017

Brandi Redmond

HADIAH Musim 2 Cary

Cary Deuber

HADIAH Musim 2 LeeAnne

Lee Anne Locken

Stephanie RHOD Musim 2

Stephanie Holman

HADIAH Musim 2 D

Ahli Pelakon Baharu D'Andra Simmons

Ahli Pelakon RHOD Baharu Kameron Westcott

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA PADA MUSIM BARU?