Suri Rumah Sebenar Beverly Hills memulakan penggambaran musim sembilan bulan lalu dan pada hujung minggu, tiga daripada 'isteri musim kesembilan telah dirakamkan dalam penggambaran adegan.

Dalam foto yang dikongsi dalam talian, Dorit Kemsley dan Erika Girardi dilihat sedang menikmati makan tengah hari di sebuah restoran Hollywood Barat bersama Tambah Dada kerana kamera Bravo merakam rakaman perbualan mereka.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Real Housewives Beverly Hills (@bravorhobh)

hari sebelumnya, Lisa Vanderpump telah dilihat di restoran West Hollywoodnya Pump Lounge bersama bintangnya Dorit. Walaupun tiada kamera dilihat pada masa itu, wanita itu bersikap ramah kepada peminat dan bergambar untuk gambar di bawah.https://www.instagram.com/p/Bla3-6jgEVf/'https://realityblurb.com/2018/05/22/camille-grammer-speaks-out-on-future-on-rhobh-plus-she -mendedahkan-yang-castmates-dia-paling-hampir-dan-costar-mana-dia-tidak-tahu-bahawa-baik/' target='_blank'>dalam peranan sepenuh masa atau sambilan , dia dilihat mengalu-alukan Kyle dan bintang berulang Faye Resnick ke rumah pantai Malibunya pada penghujung bulan lalu.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kyle Richards Umansky (@kylerichards18)

Kyle juga dilihat menghabiskan masa bersama Teddi semasa penggambaranSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kyle Richards Umansky (@kylerichards18)

Jadi, daripada apa yang kami kumpulkan, nampaknya tidak akan ada perubahan besar. Barisan pelakon pada dasarnya sama seperti musim lepas dengan penambahan itu daripada pelakon Denise Richards .

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan akan disiarkan di Bravo TV akhir tahun ini.

Kredit Foto: Isabella Vosmikova/Bravo

BERITAHU KAMI – PEMIKIRAN TENTANG PELAKON RHOBH MUSIM 9? YAY? TIDAK?