Kredit: Charles Sykes/Bravo

Tom Schwartz dilaporkan berpacaran dengan salah seorang Kristen Doute bekas kawan.

Hanya beberapa minggu selepas itu penceraiannya daripada Katie Maloney adalah dimuktamadkan , dan di tengah-tengah khabar angin tentang a percintaan yang berpotensi dengan Rachel Leviss , yang Peraturan Vanderpump bintang dan pemilik bar dikaitkan dengan seorang wanita bernama Jo — yang didakwa dia ditangkap berpegangan tangan semasa menghadiri konsert di L.A. bulan lepas.

“Bekas suami bintang bar ini telah memberitahu akhbar tentang ‘menyakitkan’ 'percintaan' bekas isterinya. Dia tidak dan tidak pernah mempunyai teman lelaki sejak perpisahan mereka. DIA sebaliknya mempunyai teman wanita yang hampir tinggal bersamanya,” baca laporan daripadaBravo dan Koktel, yang dikongsi olehTerbaik dari Bravopada Instagram .

Outlet itu terus mengesahkan teman wanita lelaki yang tidak disebutkan namanya itu bukan lawan mainnya .

'Bukan [bukan] gadis dari rancangan itu yang dia 'bermesra' tetapi ia adalah seorang gadis yang berkawan dengan seseorang dalam kalangan mereka,' sambung outlet itu. 'Seolah-olah seseorang takut jika dia mempunyai teman wanita, yang pada asasnya tinggal bersamanya, dia akan dilukis sebagai lelaki jahat. Lebih mudah untuk menjadikannya kelihatan seperti bekasnya berpindah dahulu.”Vanderpump Rules Tom Schwartz sedang Dating dan Hidup Dengan Teman Wanita Baru

SebagaiPeraturan Pampeminat mungkin pernah melihat, Tom memberitahu The U.S. Sun pada bulan November bahawa Hubungan Katie yang didakwa bersama pelakon berusia 25 tahun Satchel Clendeninmenyengat ” selepas dilaporkan bermesra dengan Raquel pada Ogos.

Best of Bravo terus berkembangBravo dan Koktel'laporkan sendiri Cerita Instagram , berkata, 'Schwartz dan Raquel sebenarnya hanya kawan, tetapi dia berkencan dengan seorang gadis bernama Jo, yang merupakan bekas kawan Kristen.'

Halaman peminat kemudiannya berkongsi satu siri video Tom dan Jo, bersama Raquel, pada mereka Cerita Instagram .

Vanderpump Rules Tom Schwartz sedang Dating Kristen Doute Friend Jo

Walaupun Katie masih belum bercakap mengenai potensi percintaan langsung Tom dengan Jo, dia berkata semasa episod podcastnya baru-baru ini, Dear Media'sAwak Akan Mencintai Saya, bahawa dia dan Tom nampak setuju tidak setakat ini dalam kumpulan rakan mereka .

'Satu-satunya perkara yang saya dan Tom bincangkan ialah, anda tahu mungkin kami tidak berkencan dalam kumpulan rakan kami,' kongsi Katie. 'Ia adalah satu perkara apabila anda telah, untuk keseluruhan kumpulan kawan, anda telah menjadi pasangan dan berkahwin. Kemudian untuk berpisah dan mula berkencan dalam kumpulan itu hanya terasa sedikit toksik.”

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka akan debut di Bravo pada awal 2023.