Tom Schwartz dan Tom Sandoval meraikan pembukaan rasmi bar Hollywood baharu mereka, Schwartz & Sandy's , pada malam Rabu, dan mereka dikelilingi oleh mereka Peraturan Vanderpump bintang bersama dan ahli pelakon dari masa lalu.

Berbulan-bulan selepas itu menganjurkan pembukaan lembut di tengah-tengah pengeluaran siri ini musim ke-10 akan datang , Toms membuka pintu mereka kepada orang ramai sebagai Rachel Leviss , Ariana Madix , Scheana Shay , Kristen Doute , Stassi Schroeder , dan Clark yang kacak menunjukkan sokongan.

Dalam foto yang dikongsi oleh Kate Couture-Moncure pada Instagram pada 2 November, broker barang itu dilihat duduk bersama Schwartz, Sandoval, dan Raquel, yang telah dikaitkan secara romantik kepada Schwartz selama beberapa bulan yang lalu.

Vanderpump Peraturan Raquel Leviss Dengan Pembukaan Tom Schwartz dan Schwartz dan Sandy

Dalam foto yang dikongsi oleh Raquel, dia dilihat bersama Sandoval, Scheana dan seorang lagi rakannya.Dia juga menyiarkan semula imej yang Kate telah kongsikan di laman Instagramnya di mana dia kelihatan tersenyum penuh kasih sayang api khabar angin dia .

Peraturan Vanderpump Raquel Leviss dan Scheana Shay Menghadiri Pembukaan Schwartz dan Sandy

“Kawan-kawan. Ia dibuka secara rasmi sekarang. For real real,” baca mesej yang dikongsi di halaman Ariana.

Peraturan Vanderpump Ariana Madix Meraikan Pembukaan Schwartz dan Sandy

Pada Kisah Instagram Kristen, dia berkongsi imej Schwartz & Sandy's papan tanda di luar tempat itu sebelum menyiarkan video dirinya dan Sandoval di belakang bar.

'[Saya] tidak boleh lebih bangga,' tulisnya dalam kapsyen salah satu siarannya.

Peraturan Vanderpump Kristen Doute Menghadiri Pembukaan Schwartz dan Sandy

Stassi dan Beau turut menghadiri acara itu, tetapi mereka tidak mengambil sebarang gambar bersama di dalam. Sebaliknya, pasangan itu masing-masing berkongsi imej tentang penampilan mereka pada malam itu di Cerita Instagram mereka.

'Saya akan keluar,' tulis Stassi dalam kapsyen selfie cermin ketika Beau menyatakan keperluannya untuk memotong rambut.

Peraturan Vanderpump Stassi Schroeder dan Beau Clark Bersedia untuk Pembukaan Schwartz dan Sandy

Nyata tidak hadir dalam acara Toms ialah Bekas isteri Schwartz , Katie Maloney, yang kini berada di tengah-tengah a bertelagah dengan Raquel .

SebagaiPeraturan Pampeminat mungkin pernah mendengar, Katie berlorek Raquel dan Schwartz pada podcastnya bulan lalu selepas mendengar banyak komen yang mereka buat BravoCon kira-kira godaan mereka . Kemudian, beberapa minggu kemudian, dia berlorek Raquel sebagai 'gadis peminat' untuk dipakai dan hoodie TomTom kepada BravoCon.

'Dia seorang gadis peminat. Bermula sebagai peminat rancangan itu dan kini peminat [Toms],” tulisnya dalam komen Instagram.

Dan sebagai tindak balas kepada rakan pelakonnya, Raquel mengakui, 'Saya peminat Tom.'

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka ditayangkan di Bravo pada lewat tahun ini atau awal 2023.