Kredit: Bravo

The Peraturan Vanderpump pelakon memfilemkan musim sembilan perjumpaan semula dan sudah pun, khabar angin bertiup kencang tentang siapa yang mungkin hilang dari rakaman.

Ketika lelaki dan wanita siri realiti Bravo berkongsi beberapa foto dan video mereka di set dan di belakang tabir, peminat dalam talian mula tertanya-tanya mengapa Lala Kent dan Katie Maloney nampaknya berada di lokasi yang sama sekali berbeza daripada kumpulan yang lain.

“Kami sedang merakam perjumpaan semula peraturan vanderpump hari ini… Semuanya berlaku bukan — untuk memetik Scheana Shay ,” tuan rumah Andy Cohen didedahkan dalam video yang dikongsi di Instagram oleh Lisa Vanderpump .

Sementara itu, dalam kapsyen klip itu, Lisa berkata, 'Ia adalah hari yang sangat sukar.'Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Lisa Vanderpump (@lisavanderpump)

Lisa Vanderpump dan Andy Cohen di Vanderpump Rules Reunion

Di belakang pentas di majlis itu, Brock Davies , tunang Scheana , yang menyertai siri ini untuk musim kesembilan, berkongsi video dirinya bertopeng dan pelakon bersama Tom Sandoval tidur di sofa berdekatan.

Brock Davies Di Belakang Pentas di Vanderpump Rules Reunion Dengan Tom Sandoval

Charli Burnett , yang telah ditambahkan pada rancangan itu untuk musim kelapan , berkongsi beberapa klip persediaan pra-perjumpaannya, satu daripadanya telah disiarkan ke Kisah Instagramnya, dan satu lagi dikongsi ke akaun TikToknya.

Charli Burnett di Vanderpump Rules Reunion

Dalam video yang dikongsi oleh Rachel Leviss , dia dan James Kennedy , yang melamarnya semasa penggambaran pada musim kesembilan, dilihat mengambil tempat duduk mereka di set.

Raquel Leviss dan James Kennedy di Vanderpump Rules Reunion

Kedua-dua Scheana dan Brock berkongsi foto dan video ibu baru belakang pentas dan di set.

Scheana Shay berkongsi foto dari Reunion

Dalam video lain yang dikongsi oleh Brock dan Raquel, Sandoval dan Ariana Madix telah dipaparkan.

Peraturan Vanderpump Dilakonkan pada Set Reunion

Bagi Lala dan Katie, mereka berkongsi video juga, tetapi ada yang telah dipadamkan, termasuk yang di bawah di sebelah kanan, yang menampilkan Lala dengan Air Pod di telinganya.

Lala Kent di Vanderpump Rules Reunion

Dalam video Katie yang dipadamkan, dia dilihat dengan bob yang anggun dan atasan merah jambu.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Vanderpump Rules (@_surrules)

Di tengah-tengah rakaman itu, khabar angin mula berkisar mengenai ketiadaan Lala dan Katie, yang nampaknya telah digandingkan dengan ketiadaan Suami Katie , Tom Schwartz .

satuPeraturan Pamhalaman peminat dihidupkan Twitter berkongsi satu siri siaran memberitahu.

“Dalam video terbaru Raquel, kami hanya melihat 9 kerusi… Charli. Raquel. James. Lisa. Andy. Tom. Ariana. Scheana. Brock… Lala dan Katie dalam glam penuh tetapi tidak membuat penggambaran di sana?” outlet itu tertanya-tanya.

Kemudian, pada saat-saat berikutnya, halaman itu berkongsi beberapa tweet lagi.

“Lala memadamkan video dia memakai airpod selepas diandaikan dia tidak hadir secara fizikal di perjumpaan itu dan Raquel memadamkan videonya mengenai semua kerusi di perjumpaan itu. Kami sepatutnya mempunyai 12 kerusi tetapi kami hanya melihat 9,” tulis mereka pada yang pertama.

'Katie juga memadamkan videonya,' tambah mereka dalam satu saat.

Lala Kent Ditangkap Memakai Air Pod untuk Reunion Peraturan Vanderpump

Peraturan Vanderpump musim sembilan disiarkan pada hari Selasa pukul 9/8c di Bravo.