Katie Maloney semakin selesa masuk apartmen barunya .

Hanya lebih seminggu selepas itu mencari pembeli untuk rumah perkahwinan $2.59 juta dia pernah berkongsi dengan suami yang terasing Tom Schwartz, yang dia difailkan untuk bercerai dari pada bulan Mac, yang Peraturan Vanderpump star berkongsi beberapa siri foto di Kisah Instagramnya yang memaparkan bahagian dalam rumah baharunya dilihat.

Dalam beberapa imej pertama yang dikongsi oleh Katie, dia dilihat berdiri bersama seorang wanita yang membantunya mengatur tempat sambil mempamerkan almari pakaian putih dan dada, serta lukisan dan barangan lain.

Vanderpump Rules Foto Pangsapuri Baharu Katie Maloney

Dalam foto tambahan, katil Katie dan sofa hijau dengan bantal mata dipaparkan, serta satu siri lukisan dan ruang penyimpanan dengan tumbuhan, cermin dan alat solek.Peraturan Vanderpump Katie Maloney Bilik Tidur Pangsapuri Baharu

Katie turut memberi pandangan kepada peminat di dalam almarinya, yang disusun dengan berkesan dengan kotak penyimpanan, tong sampah dan rak.

Peraturan Vanderpump Almari Pangsapuri Baharu Katie Maloney

Pada bulan Jun, semasa episod podcast Dear Media miliknyaAwak Akan Mencintai Saya, Katie berkata dia begitu teruja untuk mencipta 'tempat perlindungan kecilnya sendiri.'

'[Saya telah] berseronok merancang rupa yang saya mahukan, apa yang saya mahukan,' jelasnya sambil menyatakan bahawa dia berharap tempat baru dia akan mempunyai estetika 'santai' dengan 'banyak tumbuhan, jenis Art Deco-y, bergaya, getaran berwarna-warni.'

'Saya mahu ia berasa seronok tetapi juga damai,' katanya.

SebagaiPeraturan Pampeminat mungkin pernah mendengar, Katie dan Tom menyenaraikan rumah Valley Village mereka $2.75 juta pada bulan Jun, lebih daripada tiga tahun selepas membeli harta tanah seluas 3,593 kaki persegi.

Jualan rumah itu pada masa ini disenaraikan sebagai 'belum selesai'.

Semasa bercakap tentang perpisahannya dengan Katie minggu lalu pada pembukaan Schwartz dan Sandy's, Tom mengakui bergelut dengan perpecahan dia dan Katie tetapi berkata mereka berada di tempat yang baik sebagai kawan.

“Ia sangat menyakitkan, tiada siapa yang suka bercerai. Tetapi saya fikir kami mungkin antara pasangan pencerai terbaik yang pernah ada. Kami masih mempunyai persahabatan yang luar biasa,” dedahnya. “Kami masih mempunyai ikatan yang hebat, kami masih menghantar mesej, bercakap, kami mempunyai hak penjagaan bersama anjing. Ia sangat bagus. Tiada permusuhan, ia tidak janggal, tidak ada ketegangan.'

Peraturan Vanderpumpmusim 10 ialah sedang dalam pengeluaran dan dijangka mula disiarkan di Bravo lewat tahun ini atau awal tahun depan.