Berita baik untuk dilaporkan hari ini seperti yang dipaparkan Mike Shay sedang mendapat pengakhiran yang bahagia!

Beberapa bulan selepas perceraiannya yang menyakitkan dengan bekasnya Scheana Marie , yang Peraturan Vanderpump star sedang bercinta dengan teman wanita barunya.

Mike baru-baru ini menggunakan Instagramnya untuk menghantar mesej manis kepada kekasih barunya Kolby Sue Eder serta gambar mereka bercium. Dia bahkan memanggilnya cinta dalam hidupnya!

Mike menulis, “Sangat bersyukur saya bertemu dengan awak @ksueeder . Saya cintakan awak sayang! ? #loveofmylife #thatsmybaby”.

https://www.instagram.com/p/Bb2RirTBmSH/'vanderpump-rules-scheana-marie' target='_blank'>perpecahannya daripada teman lelaki pelakon Robert Valletta .Mike Shay dan Teman Wanita Baru Kolby Sue Eder

Mike Shay bergambar dengan teman wanita baharunya Kolby Sue Eder

Beralih ke Lala Kent yang mempunyai khabar angin yang hangat mengenai sama ada dia sudah bertunang atau tidak!

Ya Lala masih kuat dengan kekasihnya yang didakwa, penerbit filem penerbit Randall Emmett , yang didakwa masih berkahwin, walaupun berpisah dengan isteri pelakonnya Ambyr Childers dengan siapa dia mempunyai dua orang anak.

Tetapi kembali kepada Lala kerana pada satu ketika dalam tempoh dua minggu yang lalu, dia mula memakai cincin berlian yang cantik di jari manis di tangan kirinya. Foto itu ada di bawah melalui dia Instagram .

adakah lala kent bertunang

Lala Kent mencetuskan khabar angin pertunangan selepas dia dilihat memakai cincin berlian.

Ini menyebabkan ramai yang tertanya-tanya sama ada dia sudah bertunang kerana dia dan Randall baru-baru ini dilihat pada acara yang sama minggu lepas apabila mereka berdua menghadiri hari lahir pada set untuk penerbit dan pelakon legenda. Martin Scorsese . Lala disiarkan video daripada acara dengan kapsyen, “Selamat hari lahir kepada yang terbaik. Kami memuja awak MS?”. Dan beberapa hari kemudian, Randall disiarkan videonya sendiri dari acara yang sama.

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR TENTANG MIKE MOVING ON DAN LALA MUNGKIN BERTUNANG?