Peraturan Vanderpump bintang Lala Kent secara rasmi bertunang!

Beberapa saat lalu, bintang Bravo itu telah membuka laman Instagramnya untuk mendedahkannyakekasihnya, Randall Emmett , mengemukakan soalan itu kepadanya pada hari Sabtu - sehari sebelum hari lahirnya yang ke-28.

'Malam tadi adalah malam terbaik sepanjang hidup saya,' tulis Lala, 28 tahun Instagram pada hari Ahad, bersama gambar dia dan Randall, 46, bercium selepas dia melamar. “Saya bertunang dengan lelaki idaman saya. Saya boleh memanggil manusia hebat ini sebagai tunangan saya! Pertunangan malam tadi, hari lahir saya hari ini, dan setiap tanda ayah saya mungkin menghantar saya untuk memberitahu saya dia ada di sini. Saya adalah gadis paling gembira di dunia.'

https://www.instagram.com/p/BnOq2aMgN4r/

Randall turut membuka laman Instagramnya sendiri untuk berkongsi berita mengenai pertunangan itu! Dia menyiarkan foto dirinya mencium Lala di pipinya, dengan kapsyen: 'Dia berkata 'ya.''Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Randall Emmett (@randallemmettfilms)

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Randall Emmett (@randallemmettfilms)

Ayah Lala, Kent Burningham ,meninggal duniaawal tahun ini pada usia 64 tahun, dan pada bulan Jun, semasa penampilan di SiriusXMRancangan Jenny McCarthy, Lala didedahkan bahawa Randall sebenarnya telah meminta ayahnya untuk dikahwinkan sebelum kematiannya.

'Ibu saya memberitahu saya bahawa Rand telah meminta tangan ayah saya, sebelum dia meninggal dunia, melalui telefon,' kongsi Lala. “Jadi itu membuatkan saya sangat gembira kerana saya bergelut dengan hakikat bahawa seperti saya tidak akan mempunyai ayah untuk melihat saya seperti mempunyai bayi, berkahwin, jadi itu sangat bermakna kepada saya bahawa Rand melakukan itu sebelum dia meninggal dunia. ”

Cadangan itu berlaku di Cabo San Lucas, Mexico, di mana Randall membawa Lala untuk meraikan hari lahirnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Randall Emmett (@randallemmettfilms)

Lala turut mengambil Instagram Storiesnya untuk berkongsi foto cincin pertunangannya!

Lala Kent memancarkan cincin pertunangan

Lala Kent mengibarkan cincin pertunangannya dan bergambar dengan tunang Randall Emmett

Lala dan Randall telah berpacaran selama lebih dua tahun sekarang, dan sementara Randall masih belum muncul di Vanderpump Rules, Lala disahkan kepada Reality Blurb pada bulan Julai bahawa dia dan Randall akan dipaparkan di musim akan datang daripada Membelek Keluar .

Ini akan menjadi perkahwinan pertama untuk Lala, dan yang kedua untuk Randall, yang sebelum ini berkahwin dengan pelakon Ambyr Childers . Randall mempunyai dua anak daripada perkahwinan pertamanya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Richie Rich (@richierichny)

Kredit Foto: Getty Images, Instagram