Selamat Hari Natal Semua! Semoga anda menikmati percutian bersama yang tersayang.

Membawakan anda beberapa berita ringan hari ini daripada dua Suri Rumah Sebenar Orange County bintang. Pertama ialah Vicki Gunvalson yang baru sahaja berkongsi foto dirinya selepas mengeluarkan sista dari mukanya, dan menyuarakan kebimbangannya tentang parut.

kista muka vicki guvalson dibuang

Vicki, 55, membawa kepadanya Instagram untuk berkongsi foto di atas dengan kapsyen: “Selamat Hari Krismas kepada saya. #cystremovalyesterday #hurts #ihopeitdoesntleaveascar #beenthereforever #timetogobyebye #blessingstoeveryone #follow me.”

Ini mengikuti Vicki sebelum ini ketakutan kesihatan tahun ini semasa lawatan pelakon ke Iceland. Dia mengesyaki dia mengalami serangan jantung tetapi rakan pelakonnya Kelly Dodd nanti didedahkan Isu kesihatan Vicki adalah disebabkan oleh Adderall yang dia ambil daripadanya.Beralih ke Peggy Sulahian , yang dilaporkan mempunyai telah dipecat oleh Bravo mengikuti hanya satu musim di RHOC.

Peggy, yang telah terbuka tentangnya bertarung dengan kanser payudara , dihadiahkan sebuah Ferrari merah jambu oleh suaminya Jangan cuba !

Peggy berkongsi gambar perjalanan barunya dan menggalakkan wanita lain pergi untuk pemeriksaan tahunan mereka.

Dia menulis, “Hadiah yang bermakna untuk Krismas daripada suami saya @dikosulahian yang meraikan satu tahun bebas kanser dengan Ferrari berbalut merah jambu untuk meningkatkan kesedaran kepada semua wanita untuk pergi ke pemeriksaan tahunan mereka #kesedaran kanser payudara #kanser payudara #susankomen #beatcancer #surirumah100. ”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Peggy Sulahian (@peggysulahian)

Hadiah manis dari Diko!

FotoKredit: Bravo/Instagram