The Suri Rumah Sebenar Orange County telah secara rasmi memulakan penggambaran musim ke-14 mereka tanpa siri 'OG,' Vicki Gunvalson .

Di tengah khabar angin mendakwa Vicki telah diturunkan pangkat daripada peranannya sepenuh masa dalam rancangan itu, yang dia dinafikan di Twitter beberapa hari lalu , bintang realiti lama itu telah mengembara ke Bahamas bersama teman lelakinya, Steve Lodge , sebagai ahli yang tinggal dalam rancangan itu, dan bakal pemula, memulakan penggambaran episod baharu.

“Penggambaran RHOC di The Quiet Woman bersama Kelly, Shannon dan newbie, Braunwyn…,” Love Andy C di Twitter berkongsi dengan peminat dan pengikut mereka pada 10 Februari.

Laman peminat juga berkongsi beberapa video wanita itu, termasuk Shannon Beador dan Kelly Dodd , di The Quiet Woman, yang telah lama menjadi tempat melepak kegemaran pelakon.

Sebagai tambahan kepada persiaran Shannon dengan rakan pelakonnya di The Quiet Woman, dia juga dilihat merakam adegan penggambaran untuk RHOC bersama anak perempuan sulungnya, Sophie yang berusia 17 tahun.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh RHOC (@realhousewivesoforangecounty)

Dengan pengeluaran yang sedang giat dijalankan, Vicki menegaskan dia tidak diturunkan pangkat kepada peranan 'rakan' tetapi kerana dia kini berada di luar negara sebagai bintang bersamanya memulakan musim baharu , peminat telah ragu-ragu tentang masa depannya di rancangan itu.

Di Instagram, selepas Kelly mengesahkan dia dan rakan pelakonnya, selain Vicki, sedang menjalani penggambaran untuk musim ke-14, Vicki membalas beberapa mesej yang dikongsi oleh peminat.

“[Shannon Beador] mengesahkan pada [ Andy Cohen ]'s baby shower mereka sudah 2 minggu menjalani penggambaran...jadi [kedengaran seperti] Vicki diturunkan pangkat atau keluar,' tulis seorang.

'Tidak, itu tidak benar,' jawab Vicki. 'Penggambaran baru sahaja bermula minggu ini untuk mereka yang telah menandatangani kontrak mereka.'

Vicki Gunvalson Mengesahkan Penggambaran RHOC

'Kelly agak baru dalam hal ini...mereka sentiasa memulakan penggambaran walaupun orang lain dalam penafian...ia dipanggil SET MASA,' kata peminat lain.

“Ya!” Vicki bersetuju.

Vicki Gunvalson Menjelaskan Penggambaran RHOC

KEMASKINI: Kami Mingguan sedang melaporkan bahawa ahli pelakon baharu ialah Braunwyn Windham-Burke.

Braunwyn disifatkan sebagai ibu yang mengembara dunia kepada tujuh anak yang hebat” di laman webnya – Berkaki ayam bertumit . Dia juga dilaporkan berkahwin dengan Ketua Pegawai Eksekutif Channelstars pusat teknologi Sean Burke .

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Braunwyn Windham-Burke (@braunwynwindhamburke)

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 akan disiarkan lewat tahun ini di Bravo TV.