Kredit: Astrid Putarz/Bravo

Adakah Penyanyi Ramona sebenarnya dipecat dari Suri Rumah Sebenar New York City ?

Minggu selepas siri OG diumumkan dia tidak akan dipaparkan pada masa akan datangRHONY: Legasisiri, Ramona meluruskan rekod tentang pemergiannya sambil turut berkongsi kenangan kegemarannya tentang rancangan itu dan mengusik masa depannya kembali ke francais.

“Saya tidak fikir sesiapa pun sudah ditandatangani . Saya tidak tahu sebenarnya. Saya hanya tahu saya fikir Bravo melakukan kerja yang hebat dengan segala-galanya,” kata Ramona pada episod 7 Disember Akses Hollywood 'sTudung Malam Suri Rumahselepas ditanya mengenai khabar angin memecat. 'Tetapi pada ketika ini, bagi saya, saya mahu melakukan perkara lain.'

Menurut Ramona, hidupnya tidak berkisarRHONY,dan dia sudah bosan dengan konsep itu.

“Kadang-kadang apabila saya membuat penggambaran, saya bosan, dan saya perlu melakukan sesuatu untuk membangkitkan keadaan, dan kemudian saya menghadapi masalah kerana mengacaunya, tetapi ia bagus untuk penilaian, dan peminat mendapat pandangan buruk tentang saya, dan saya hanya mahu melakukan perkara lain yang lebih tulen kepada saya, 'jelasnya.' Sejak saya berhenti penggambaran, saya seorang yang lebih tenang. Saya seorang yang lebih baik. Saya lebih santai, dan itu penting. Saya terlalu hiper sedikit.”'Hidup saya tanpa kamera masih sangat penuh,' Ramona meneruskan, terus menaungi bekas Suri Rumah Sejati yang tidak begitu gembira mereka tidak lagi diketengahkan .

'Sesetengah wanita yang saya kenali, sama ada persembahan kami atau rancangan lain, jika mereka tidak membuat persembahan, mereka berasa sangat kosong dan kehilangan, dan hidup saya begitu penuh,' katanya. 'Saya akan pergi tanpa henti, dan saya menjalani kehidupan terbaik saya.'

Bagi ingatan kegemarannya, Ramona berkongsi, “Masa penyu! Itu sebenarnya momen Emmy, dan saya dikenali untuk itu.'

Mengenai keputusannya untuk meninggalkan francais itu selepas 13 musim, Ramona berkata walaupun dia mempunyai tenaga yang cukup untuk bersaing, dia merasakan rehat diperlukan sebelum menangani kepulangan masa depan.

“Saya berumur 66 tahun. Saya rasa saya berumur 25 tahun, dan saya rasa saya hanya kelihatan 40 tahun, dan saya mempunyai lebih banyak tenaga daripada anak perempuan saya, dan dia berumur 27 tahun. [Tetapi] anda perlu terus bergerak, dan saya telah melakukan persembahan itu untuk sekian lama . Saya perlu berehat. Bukan untuk mengatakan saya tidak akan kembali pada satu ketika,' dia mengusik.

Ramona kemudian bercakap tentang kehidupan dating dia , berkata dia membuat senarai 20 ciri yang dia mahukan pada seorang lelaki.

'Saya sentiasa sangat fokus,' katanya. “Saya mahukan sebuah rumah di The Hamptons di mana saya mahukannya. Saya mahukan apartmen New York City di mana saya mahukannya dan saya mendapatnya. Saya nyatakannya. Saya telah melakukan sesuatu dalam perniagaan ... Saya telah menunjukkan segala-galanya dalam hidup saya. Saya tidak pernah menunjukkan apa yang saya mahukan dalam diri seorang lelaki, dan itulah yang saya lakukan sekarang, dan ia nampaknya berkesan.'

manakala Bethenny Frankel telah mendapat banyak tindak balas terhadap pelancarannyaReWivespodcast, daripada orang-orang seperti Andy Cohen dan luann delesseps , yang terakhir daripada yang menyelar langkah itu sebagai 'menyedihkan,' Ramona hanya mempunyai perkara yang baik untuk dikatakan.

'Saya rasa Bethenny cemerlang,' katanya. 'Dia sentiasa mempunyai nadi tentang apa yang berlaku sekarang. Apabila dia memulakan persembahan dia hanya agak bergelut, dan dia benar-benar mengambil persembahan dan platform itu dan membawanya ke tahap keseluruhan [lain]. Jadi saya menyokong semua usahanya.”

Semasa Andy dan pasukannya bersedia untuk tayangan perdana 2023 RHONYmusim 14 Dengan pelakon yang serba baharu, Ramona mengakui bahawa walaupun dia faham mereka menyasarkan kru yang lebih muda, dua daripadanya dia temui, rombakan penuh itu mengecewakan.

'Satu perkara yang membuatkan saya kecewa ialah apabila saya menghabiskan 16 tahun membina sesuatu untuk membuatnya dirobohkan dan mula segar sepenuhnya, itu membuatkan saya kecewa kerana saya meletakkan hati dan jiwa saya di dalamnya,' jelasnya. “Begitu juga dengan Luann. Begitu juga Bethenny. Kami benar-benar membina sesuatu, dan saya rasa beberapa peminat juga kecewa tetapi perubahan adalah baik pada masa-masanya, dan masa akan menentukan.”

Selepas pemergiannya pada November dari rancangan itu, Ramona berkata beberapa bekas rakan pelakonnya memberitahunya, 'Kami akan merindui kamu.'

“Kami membesar bersama. Wanita-wanita ini adalah kawan saya, 'katanya tentang bekas bintang bersamanya. “Saya sebenarnya sepatutnya makan tengah hari dengan [ Dorinda Medley ] hari ini, tetapi dia mengalami selsema yang sangat teruk. Luann mungkin [pada acara yang saya hadiri esok]. [ Jill Zarin ] tinggal di bangunan saya. Kami bercakap sepanjang masa. Dan [ Sonja Morgan ], Sonja sentiasa sibuk bersiar-siar, jadi saya tidak berpeluang melihat Sonja tetapi Sonja hebat. Kita terus berhubung.'

Mengenai apa yang akan dia lakukan sekarang kerana dia tidak akan menjalani penggambaran, Ramona berkata dia berazam untuk menikmati kehidupan.

'Saya sihat. Saya ada duit. Saya mempunyai kemampuan, dan saya mempunyai kawan, dan saya dijemput di mana-mana. Maksud saya, saya benar-benar melakukannya mempunyai 50 lebih kawan ,” tegasnya. “Saya ada teman wanita dan suami yang satu ini. Mereka menjemput saya untuk pergi ke Ibiza. Saya menaiki kapal layar mereka selama 10 hari. Seorang teman wanita lain menyuruh saya tinggal di tempatnya di Aspen. Saya dijemput untuk pergi ke seluruh dunia. Dan saya hanya menjalani kehidupan terbaik saya.'

Dia juga memulakan podcast baharu bersama anak perempuannya Penyanyi Avery . Tetapi, seperti yang dia sahkan, ia 'bukan aSuri rumahpodcast.”

'Ia mengenai sudut pandangan generasi yang berbeza, di mana ia adalah dating, perkahwinan, perceraian, keusahawanan, perniagaan, kewangan, gaya hidup, [dan] memasak,' jelas Ramona. “Saya mempunyai banyak perkara dalam kebakaran, tetapi ini adalah sesuatu yang sangat istimewa kerana Avery dan saya mempunyai ikatan istimewa. Penonton akan merasai saya, dan mereka akan mempelajari perkara yang mereka selalu ingin tahu.'

'Ia akan menjadi sangat menghiburkan dan menyeronokkan serta berpengetahuan,' tambahnya.