Kredit: Steven Bergman/AFF-USA.COM / MEGA

'Penyanyi-Stinger' tidak lagi menyengat.

Suri Rumah Sebenar New York City DAN, Ramona Penyanyi , telah mengesahkan pemergiannya daripada francais selepas 13 musim yang mengagumkan muncul sebagai pelakon tetap dalam rancangan itu.

Kelakuan buruk Ramona yang ikonik dan tingkah laku keterlaluan telah menjadi sesuatu RHONY kanon, tetapi semua perkara yang baik mesti berakhir.

'Saya tidak mahu membuat persembahan lagi,' kata ahli pelakon yang paling lama berlakon itu Muka surat Enam pada hari Jumaat. Ia bukan untuk saya pada masa ini.'

Awal tahun ini, Bravo mengumumkan bahawa RHONY francais akan dibut semula dengan pelakon serba baharu dan cipta rancangan kakak kedua yang bertajuk sementara, “ RHONY: Legasi ” menampilkan suri rumah masa lalu.Orang dalam mengatakan bahawa Bravo terbuka untuk meminta Ramona kembali ke rangkaian, tetapi disebabkan beliau membuang rancangan 'Legasi' baru-baru ini, para eksekutif mengingkari pengesanan idea terlalu banyak permusuhan di pihak Ramona.

'Saya sudah lama ke sana,' Ramona bermegah di atas Realiti dengan Raja podcast. “Tetapi saya juga berasa seperti [pertunjukan] ‘Legasi’, bagaimana ia boleh menjadi sangat bagus? Orang yang akan mereka bawa balik ialah orang yang mereka tidak mahu perbaharui.”

Ramona terus memanggil rombakan itu sebagai 'pertunjukan yang kalah.'

“Jadi sekarang apa? Adakah anda akan memanggilnya 'The Loser Show,' 'Loser Legacy'?' kekasih pinot grigio berlorek.

Sumber yang rapat dengan Bravo menyatakan bahawa kritikan Ramona bukanlah satu-satunya sebab dia tidak ditawarkan kontrak, tetapi ia tidak membantu keadaannya.

'Saya tidak fikir itu adalah saat yang menentukan,' kata sumber itu kepada outlet itu, 'Tetapi dia nampaknya banyak memasukkan kakinya ke dalam mulutnya.'

Jadi, sekarang kita tahu Ramona sudah keluar, persoalannya, siapa yang masuk?

mengikut Halaman Enam, 'senarai pendek' telah dikecilkan, dan ia diisi dengan beberapa perkara lama dan barangan.

Walaupun kontrak masih belum ditandatangani, Bravo telah secara aktif berbincang dan telah menetapkan sasaran mereka Jill Zarin , Kelly Bensimon , Dorinda Medley , Luann daripada Lesseps , dan Sonja Morgan . Terdapat juga satu atau dua tempat lagi yang masih belum disahkan.

Pelakon berpotensi ini mempunyai semua bakat untuk beberapa klasik RHONY fitnah. Jill ialah seorang OG (dan baru-baru ini dipanggilsuri rumah 'paling dahaga')yang mempunyai pergaduhan yang terkenal, terutamanya dengan Bethenny Frankel , dan tidak pernah takut untuk membawa drama.

Dan bagaimana kita boleh melupakan Kelly? “Pulau Menakutkan” sesiapa? Bekas model itu meninggalkan rancangan itu selepas musim keempat dan sejak itu telah menjadi broker hartanah yang sangat berjaya.

Luann dan Sonja adalah dua kacang dalam pod, bersedia untuk muncul dalam mereka sendiri persembahan spin-off , Selamat datang ke CrappieTasik ditetapkan untuk ditayangkan pada tahun 2023. Kita akan melihat bagaimana usaha niaga itu mempengaruhi dinamik dua orang itu.

Kegemaran peminat kontroversi, Dorinda, yang 'dijeda' selama-lamanya pada tahun 2020 selepas musim yang teruk bergaduh dengan hampir keseluruhan pelakonnya, terkenal dengan lidahnya yang tajam. Satu pelapis klasiknya adalah legenda. Tambahan pula, dia dan Jill ada konflik mengenai tabiat minum Dorinda semasa musim kedua RHUGT . Jika dia membuat keputusan, dia tidak lagi menjadi 'Tidak sihat, jalang!'

Bravo masih belum mengulas secara rasmi mengenai pemergian Ramona atau senarai pendek 'Legasi'.