Randall Emmett percaya bekas isteri Ambyr Childers ' mekar persahabatan dengan bekas tunangnya , Lala Kent , memberi kesan negatif terhadap kehidupan dua anak yang dikongsi bersamanya, London, 12, dan Rylee, 8.

Selepas mengetahui bahawa Ambyr 'secara tiba-tiba menarik balik' persetujuannya untuk salah seorang anak mereka dirawat oleh doktor tertentu selepas doktor 'menyatakan kebimbangannya bahawa' kerahsiaan kanak-kanak itu telah dikompromi oleh hubungan wanita , Randall pergi ke mahkamah keluarga, di mana dia menuduh Ambyr mengetepikan perasaan anak-anak mereka untuk mendapatkan pengikut Instagram .

Mengikut dokumen mahkamah yang diperolehi oleh Radar Dalam Talian pada 9 November, Randall kembali ke mahkamah hanya beberapa minggu selepas permintaan Ambyr untuk a perintah sekatan sementara terhadapnya dinafikan.

Seperti yang peminat mungkin tahu, Randall dan Ambyr telah berkahwin selama lapan tahun dan berkongsi dua anak. Sementara itu, dia dan Peraturan Vanderpump bintang tidak pernah berkahwin tetapi berkongsi seorang anak perempuan , Ocean Kent Emmett , 1.

Selepas Ambyr mendakwa dia mengalami 'ketakutan yang sah untuk keselamatan dan kesejahteraan [dia]' selepas menemui e-mel 'mengancam' antara Randall dan peguamnya, yang didakwa mencadangkan mereka 'membuang c-nt ini sekali dan untuk semua,' dan meminta satu-satunya hak penjagaan sah London dan Rylee, Randall menuduhnya mengutamakan kemasyhuran berbanding anak-anak mereka.Seperti yang dijelaskan oleh Randall, Lala “tiba-tiba berpindah dari rumah kita dengan anak perempuan kami, Ocean, tanpa amaran, semasa saya berada di Florida untuk perjalanan perniagaan selama dua hari,” meninggalkan bukan sahaja dia tetapi anak-anak perempuannya, “yang dia dakwa mencintai seolah-olah mereka miliknya,” di belakang.

Dia juga, katanya, 'mengambil adik perempuan tercinta mereka dari mereka' dan 'tidak mempunyai hubungan dengan London dan Rylee [sejak] dia pergi.'

Menurut Randall, dia ingin menjelaskan kepada anak-anaknya bahawa mereka berdua 'disayangi oleh kami berdua, sentiasa, tidak kira sama ada [Lala] dan saya bersama atau tidak.'

'Lala memilih untuk tidak mengendahkan perasaan London dan Rylee,' katanya, sambil menambah bahawa dia telah 'menghabiskan tahun lepas menyeret nama saya melalui pelbagai bentuk media, menyebarkan pembohongan.'

London dan Rylee sudah cukup dewasa untuk 'memahami apa yang diperkatakan tentang saya, yang sangat traumatik,' sambungnya.

Dan apabila ia datang kepada Ambyr, dia menyelaraskan dirinya dengan Lala , walaupun ia bermakna untuk anak-anak mereka.

“[Ambyr] dan [Lala] telah menjalinkan ‘persahabatan’ dalam beberapa bulan kebelakangan ini. Kedua-dua gadis itu telah menyatakan betapa kecewa dan terluka mereka dengan persahabatan ibu mereka dengan [Lala] yang mengkhianati cinta dan kepercayaan mereka, namun, [Ambyr] tidak berganjak, kerana lebih penting baginya untuk menarik pengikut Instagram daripada menghadiri majlis anak perempuannya. keperluan,” dakwa Randall.

Randall dan Ambyr dijangka di mahkamah akhir bulan ini untuk hujah mengenai perintah sekatan yang berkemungkinan kekal.

Seorang hakim masih belum memutuskan permintaan Randall supaya anak perempuannya dan Ambyr kekal dengan doktor semasanya.