Randall Emmett tuntutan Lala Kent dan Ambyr Childers sedang 'bekerja bersama' untuk memenangi pertempuran hak penjagaan mereka terhadapnya.

Sebagaimana yang Peraturan Vanderpump ahli pelakon, yang Randall berkongsi a anak perempuan berumur satu tahun dengan, bertindak balas terhadap berita penyelesaian a tuntutan diskriminasi kaum dibawa terhadapnya minggu lalu, Randall menafikan dakwaan beremosi dan menghina Ambyr secara lisan , ibu kepada beliau dua anak perempuan sulung , London, 12, dan Rylee, 9.

'Saya percaya bahawa Ambyr dan Lauren sedang bekerjasama dalam [suatu] percubaan untuk memusnahkan reputasi saya untuk memberikan mereka kedua-dua kelebihan untuk jagaan,' tulis Randall dalam dokumen mahkamah yang diperoleh oleh Muka surat Enam pada 16 November. 'Ambyr telah mengada-adakan penderaan yang tidak pernah berlaku dan saya percaya Lauren telah meyakinkannya untuk berbuat demikian.'

Bulan lepas, Ambyr memfailkan perintah sekatan terhadap Randall, yang akhirnya dinafikan, mendakwa dia telah menemui e-mel 'mengancam' antara bekas pasangannya selama lapan tahun dan peguamnya, Ben Valencia .

Tetapi menurut Randall, Ambyr tidak pernah membuat sebarang dakwaan keganasan terhadapnya sebelum ini.“Ambyr menyatakan dia tidak dapat mengingati insiden penderaan tertentu. Dia tidak ingat kejadian tertentu, kerana tidak ada kejadian itu,” katanya. “Dakwaan Ambyr kini berpunca daripada persahabatannya dengan saya pengantin perempuan kereta api , Lauren Burningham, ibu kepada anak bongsu saya , Laut. Lauren dan saya berada di tengah-tengah litigasi hak penjagaan yang sangat dipertikaikan, di mana Lauren telah membuat dakwaan palsu mengenai penderaan, walaupun dia tidak pernah memfailkan Permintaan DVRO terhadap saya, kerana dia tahu dia bukan mangsa penderaan.”

'Jika sesiapa menjadi mangsa penderaan dalam hubungan ini, itu adalah saya,' tambahnya.

SebagaiPeraturan Pampeminat mungkin ingat, Lala mendakwa kepada Los Angeles Times awal tahun ini bahawa Randall 'mengatasi' dia dan menolaknya ke tanah selepas dia berhadapan dengannya penipuannya yang didakwa pada penghujung tahun 2021.

Bagaimanapun, Randall mendakwa dakwaannya tidak lebih daripada 'kempen fitnah' yang bertujuan untuk 'membuang pertikaian hak penjagaan mereka .”

'Lala Kent telah berbohong dan memanipulasi orang lain dalam percubaannya yang terdesak untuk memenangi hak penjagaan penuh anak perempuannya, menyimpan namanya dalam akhbar, dan kekal relevan dalam televisyen realiti,' kata wakil Randall.

Juga pada hari Rabu, yang Los Angeles Times mengesahkan Randall menyelesaikan tuntutan mahkamah yang dibawa terhadapnya oleh Martin G'Blae , bekas pembantunya yang menuduhnya melakukan diskriminasi kaum, mewujudkan tempat bermusuhan di tempat kerja, menggunakan perkataan N, memintanya mengangkut kokain, dan meminta bantuannya dalam memfailkan tuntutan insurans penipuan melibatkan Rolls Royce.

'Pihak-pihak tersebut telah membincangkan tuntutan mereka dan potensi tuntutan terhadap satu sama lain dan hasil perbincangan ini, aduan Encik G'Blae ditolak dengan prejudis,' peguam Martin, Young K. Park , kata dalam satu kenyataan.

Sementara itu, dalam kenyataannya sendiri, peguam Randall, Suann MacIsaac , berkata, “Encik. G'Blae telah memutuskan untuk menolak aduannya dan En. Emmett telah bersetuju untuk tidak menuntut ganti rugi kerana apa yang dia tegaskan adalah dakwaan palsu yang dibuat terhadapnya. Perkara itu kini ditutup.”

Berikutan perkongsian berita penyelesaian itu, Lala mengambil Kisah Instagramnya, di mana dia seolah-olah bertindak balas terhadap artikel Los Angeles Times.

“Ia tidak ‘dibuang kerja’, ia telah diselesaikan. Terdapat perbezaan yang besar,” tulisnya kepada peminat dan pengikutnya. “Apa yang saya pelajari di bandar ini ialah setiap orang mempunyai harga. Ia tidak bermakna mangsa tidak boleh dipercayai-sebaliknya, mereka telah dikuasai, diancam, dibayar, kemudian didiamkan. Seni yang telah ditakluki oleh seseorang dengan cukup indah. Dan apabila tiba hari anda terhempas dan terbakar, anda boleh cuba menyalahkan semua orang di sekeliling anda atas kematian anda.”

'Dan tidak jika, tetapi apabila hari itu tiba-di mana kebenaran anda terbongkar, bahawa anda bermati-matian cuba untuk menutup, anda perlu melihat di cermin dan mengetahui tiada siapa yang melakukan ini kepada anda, tetapi anda,' tambah Lala.

Peraturan Vanderpump Lala Kent Reaksi Terhadap Randall Emmett Menuduh Dia dan Ambyr Mencipta Penyalahgunaan untuk Kemenangan Penjagaan

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka mula disiarkan di Bravo pada awal 2023.