Randall Emmett memecah kesunyian berikutan perselisihan Instagramnya dengan penyanyi rap 50 Sen .

Di Instagram, selepas pendawaian rapper $1 juta yang dia terhutang , Randall mengucapkan selamat sejahtera kepada 50 Cent sebagai tunangnya, Peraturan Vanderpump ahli pelakon Lala Kent , menutup khabar angin tentang kemungkinan perpecahan antara mereka dengan gambar yang menceritakan.

“Yo Fif, Maaf kami terpaksa melalui semua kegilaan hujung minggu ini, gembira kerana kami sudah selesa! Semoga anda terus berjaya,” Randall menulis dalam catatannya pada 1 Mei.

Randall Emmett Siarkan Mesej untuk 50 Sen Selepas Perseteruan

Ketika Randall memohon maaf kepada 50 Cent, dia dan Lala sedang menikmati malam bersama rakan-rakan Lala, termasuk Tom Sandoval , Katie Maloney , Stassi Schroeder , dan Clark yang kacak , di rumah baharu Katie dan Tom.Semasa parti itu, Lala berkongsi foto dirinya dan Randall di Instagram Storiesnya dengan kapsyen, 'Bayi saya.'

Peraturan Vanderpump Lala Kent Kongsi Foto Dengan Randall Emmett Di Tengah-tengah Khabar angin Berpecah

Randall berkongsi foto serupa di laman Instagramnya dan dalam kapsyen, dia menulis, 'Malam yang menyeronokkan bersama tunang saya.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Randall Emmett (@randallemmettfilms)

Seperti yang mungkin dilihat peminat, Lala mencetuskan khabar angin tentang kemungkinan perpecahan di Instagram pada hari Selasa apabila dia tiba-tiba mengeluarkan semua foto dirinya dan Randall dari halaman Instagramnya.

Pada penghujung minggu lepas, 50 Cent membidik Lala kerana telatahnyaPeraturan Vanderpumpdengan berkongsi klip beliau membincangkan hadiah mahal yang dibeli Randall kepadanya selepas mereka tidur bersama dan perkara yang dia sanggup lakukan untuk menaiki jet peribadi. Tidak lama kemudian, penyanyi rap itu membocorkan mesej teks yang dihantar antara dia dan Randall di mana Randall memberitahunya pertikaian dalam talian mereka telah membawa kepada masalah jantung dan masalah dengan bekas isterinya, Ambyr Childers , yang menjelaskan bahawa dia terhibur dengan siaran 50 Cent dan bersetuju dengan sentimennya tentang tingkah laku Lala mencari emas .

Dalam lainPeraturan Vanderpumpberita, beberapa ahli pelakon sedang bersedia untuk menuju ke Paris, Perancis untuk apa yang boleh menjadi permulaan pengeluaran pada musim kelapan.

The Peraturan Vanderpumpmusim tujuh perjumpaan akan mula disiarkan pada hari Isnin, 6 Mei jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Ron Adar/Shutterstock.com