Randall Emmett sedang bertindak balas terhadap berita mengenai pengantin perempuan kereta api Lala Kent percintaan baru.

Sebagaimana yang Peraturan Vanderpump bintang, 32, terus membincangkan secara terbuka kehidupan seksnya dengan lelaki yang tidak bernama , bekas pasangannya, 51, berasa 'gembira' melihat ibunya anak perempuan bongsu , 19 bulan Ocean Kent Emmett , telah berpindah, dan dia berharap ini bermakna dia akan begitu bercakap tentang dia kurang.

'Randall gembira Lala mempunyai hubungan lain,' wakil Randall memberitahu Kami Mingguan pada 20 Oktober. 'Dia berharap ini akan membantunya meneruskan kehidupannya dan mencari ketenangan.'

Awal bulan ini, semasa muncul diJeff Lewis Live, Lala berkata dia ' mungkin jatuh cinta dengan seseorang ,” yang katanya adalah “sempurna” pada usia 38 tahun.

“Mukanya tidak sepadan dengan apa yang keluar dari mulutnya. Dia seekor unicorn,” dia tersembur. 'Saya akan mempunyai bayinya atau sesuatu.'Dia kemudian berkata semasa rakaman Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung di BravoCon bahawa dia 'melakukan banyak hubungan seks.'

Dan selepas mendengar tentang hubungan baharu itu, Randall berharap untuk mengambil langkah ke belakang daripada tajuk utama yang sering dilihatnya kerana Lala, yang menuduhnya minggu lepas menipu dia dengan tukang urut di tengah-tengah mereka mendedahkan jantina .

“Apa kejadahnya? Siapa yang buat macam tu, mak bajingan yang gila dan sakit?” Lala tertanya-tanya di atasSofia Dengan Fpodcast.

'Mungkin sekarang dia boleh berhenti bercakap tentang dia setiap peluang yang dia dapat,' kata wakil Randall sebagai tindak balas.

Bercakap kepada Kami Mingguan di BravoCon, Lala berkata peminat 'tidak akan melihat saya, seperti, berkencan' pada musim 10. Tetapi, dia menjelaskan, mereka akan mendapat gambaran tentang 'budak lelaki pertama yang saya tiduri sejak hubungan terakhir saya.'

Selain tidak melihat lelaki baharu Lala musim 10 ,Peraturan Pampeminat juga tidak akan melihat anak perempuannya.

Dalam satu kenyataan kepada Realiti Blurb pada bulan September, wakil Randall mengesahkan dia mengambil langkah undang-undang untuk memastikan anaknya tidak akan didedahkan kepada kamera.

'Randall merasakan menjadi jalan cerita dalam rancangan realiti bukanlah untuk kepentingan terbaik anaknya dan terus mengutamakan kesejahteraan dan privasinya,' kata wakil itu dalam satu kenyataan.

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka ditayangkan di Bravo pada lewat tahun ini atau awal tahun depan.